Mirc Script Ekleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeaderChild
    LeaderChild's avatar
    Erkek
    Mirc'e Script nasıL ekLerim ve $ekiLLi nick yApma Scripti  Lazımmm  [Acil]   0Lan Warmı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ircforumları na bak

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeaderChild
    LeaderChild's avatar
    Erkek
    Baska cevapp yazan yokmu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berg
    Berg's avatar
    Erkek
    Mirce script ekleme diye bişey yoktur düz mirci alıp editleyerek yani addon ve hazırcode ekleyerek exesiyle oynarsın script haline getirirsin. Şekilli nick kısmına gelince input kodu lazım sana kolay gelsin. çok ısrar edersen bakarım bi ara o koda :) pcnin kim bilir neresinde....

Ağaçlar Ayakta Ölür...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeaderChild
    LeaderChild's avatar
    Erkek
    Ya arkadaşLAr Yardım edinn berg sende buLsann Lütfenn ? cOk Lazımdaaa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berg
    Berg's avatar
    Erkek

on *:input:#:{
      if (/* iswm $1) { return }
      var %a 0, %b, %c
      while (%a < $numtok($1-,32)) {
        inc %a
        %c = $gettok($1-,%a,32)
        if ($remove(%c,!,?,:,;,.,$chr(44),?) ison #) { %b = $iif(%b,%b) $+(,%c,) }
        else { %b = %b %c }
      }
      if (!%b) { %b = $1- }
      say %b
      halt
    }

bold nick bu daha geliştirilebilir...

Ağaçlar Ayakta Ölür...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

kardeşim düz mirci editleye bilirsin anacak diğerlerinin editleme kısımları kapatılmışdır mesela klavye 4 scriptini editleyemezsin aslında editlersinde sen yapabilirmisin bilmem :)

restore hack diye bi program var exelerin içini açıyor scriptin exe sini aç ordan gerekli konsol edit yapacağın konsol kapalı oluyo onu aktif yap kaydet çık sonra istediğin scripit düzenleyebilirsin...

Nasıl düzenleyeceğine gelince Eskiden uğraşıyordum unuttum ... Ama scriptin içine gir yukarıda ekleme yeri var yani yukarıda arkadaş anlatmış piyasada bir sürü script eklenti bulabilirsin sadece kodu yaz oraya onay ver sonra statüs ekranından -ns bilmemne bilmemne gibi bi şeyler yazıyorsun ve script yükleniyor sonra ...

Bunun hakkında daha detaylı açıklama için www.google.com önerebilirim ben bu kadar biliyorum kusura bakma kardeşim...

Kolay gelsin bu arada beğendiğin scriptlerdeki kodlarıda çalıp kendi scriptine ekleyebilirsin.. ben flood saldırısı felan eklemiştim :) Porcyy sokucu felan filan kendime özel admin scripti yapmıştım hızlı banlama felan filan yani yaparsın zor değil :)

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berg
    Berg's avatar
    Erkek

Arkadaşım sen bu işe en baştan başla yani hazır kodları ve addonları ekleyerek buldugun korumayı yada komut senkronizasyonunu mircine iki şekilde ekleyebilirsin 1)Kesin Çözüm /load -rs Dosyauzantısı 2)Alt+R basıp script editörün remote kısmına eklersin (Script Editörü kapanmış mirclerde yapamassın örnek benim mircim Doruk Script V1.0 :) ) Bu arada arkaş exesiyle oynaman için reshack önermiş doğrudur ama mirc.com dan indireceğin düz mirci sen bu programla açamazsın çok açmak istersen düz türkçe mircleri dene yinede sorun olursa sorabilirsin veya istediğin kodu verebilirim :)

Ağaçlar Ayakta Ölür...
Toplam Hit: 14619 Toplam Mesaj: 8