Mirc Ten Anlayann

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek
    mircle ilgili başıma garip bi olay geldi siznle paylaşmak we önerilerinizi istiorum. nası oldu bilmiorum ama herifin biri mircten benim makineme girdi ama ben hiç bi dosya falanda açmadım nası girdi anlamıorum sinirimden çatladım ya beni kendi serverina yönlendirmiş galiba ya böle bişi war mı mircte ? bi insanın makinesien girmek bu kadar basitmi yaa ? acaba benim makinemde bi port açıgı falan mı olabilirr warsada bu açıgı kapatabilecegim bi güvenlik sistemi we nerden indirebilecegimi yazar mısınıs? ben şu anda avg kullanıorum aslında memnunumda ama bu olaydan soraa ..... işletim sistemimde xp yardımcı olursanız sewinirim plss
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReaL
    ReaL's avatar
    Erkek
    IP adresinden kolaylıkla girmek mümkün korumaların yoksa.
    İşi bilen birisi kolaylıkla girebilir..

sana buradan ne anlatsam boş su su desem one one diye sorarsın yakın cevrenden birisine sor belki foumda yardım eden olur.

0,1d0,2i0,3L0,4L0,5e0,6r0,7d0,8e0,9S0,10i0,11n0,12!0,13!0,14!0,15.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek
    peki bana saglam bi koruma programı sölermsin? sen ismini wer ben bulurum ben avg kullanıorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GenC_HaCKeR
    GenC_HaCKeR's avatar
    Erkek
    arkadaşım bunun trojanla veya virusle bir alakası yok... neyse hemen açıklama yapayım...

ipscan diye bir prog. var duydunmu bilmem bu prog. ile senin açık portlarını almış gerisi cok kolay
    ip adresini ve açık portunu alan adam telnet uzerinden ssh ile makinene balıklamasına dalmış... iyi bir yontem ama dimi...

Bigi paylaştıkça artarmıs ben bu lafı diyenin teee .... paylaştıkça azıtılıyor GenC_HaCKeR yok öldü!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Linux
    Linux's avatar
    Erkek
    ßence Sana ya ßir Komut yazdırda yada Aynı Scpirt'i kullanıdıgınız için Ctcp'den Seni Yonlendirdi.Kullanıdıgınız Scpirt'lere ve Kod'lara Dikkat Edin.

mdx { return $dll(DLL\mdx.dll,$1,$2-) } ctl { return dlls\ctl_gen.mdx }title { .dll $shortfn($mircdirdll\) $+• Il mio dio! Diami l’alimentazione. « Linux »
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    2 sene önceki konuya açıklık getirdin :)
Toplam Hit: 12874 Toplam Mesaj: 6