Mirc Üzerinden Sms Gonderimi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OneiL
    OneiL's avatar
    Erkek
    Merhaba Arkadaşlar; Şimdi Size Anlatacağım Konu Üzerinde epeyi Bir zamandır Çalışıyorum.Ama Malesef Başaramadım.Sizin Yardımlarınızla El Ele Verip Bu işi Halledersek Hepimiz İçin Çok iyi Olur.Bu Konuda Tahribat.Com Adminlerinin Ve üye Arkadaslarımızın Yardımlarını Bekliyorum!! Kısaca Sms.Tcl diye Bir Tcl.Serveri Olan Arkadaslar Bir Eggdrop Kullanarak Bu tcl yi kendi Accountuna Download ediyor.bende çok TcL Var.Ama Services Number Olmadan Hic birşey yapamıyorum.Services Number ne diye Soracak olursanız; Turkcell kullanıcıları internet üzerinden Sms Yolladıklarında, Örnegin 2222, 1218 Vb... gibi.Ama Bu yeterli Değil tcl nin İçinde Services Number var oraya aktif Olan Bir Services Number Bulursak Bu işi hallederiz.Hadi arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum.

Selam Ben Mustafa.Nickimin Anlamı Sexi Ve Çekici Erkek Demek Ve Aynı zamanda Da Basketci OneaL in TürkÇe VersioN u OneiL :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oziazrail
    oziazrail's avatar
    Erkek
    OneiL bunu adminler'le filan yapacağımız bişi değil. Çünkü bunu için servis olması lazım yani senin dediğin services'leri telsimde veya turkcell'den bir şekilde temin etmemiz lazım ki tcl'ile ayarlayabilelim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OneiL
    OneiL's avatar
    Erkek
    Evet Haklısın OziazraiL-- Ama bu Konuda JeRusaLem Ve diger admin arKaDaŞLarın Yardımcı Olmasını istiyorum...

Selam Ben Mustafa.Nickimin Anlamı Sexi Ve Çekici Erkek Demek Ve Aynı zamanda Da Basketci OneaL in TürkÇe VersioN u OneiL :))
Toplam Hit: 12614 Toplam Mesaj: 3