Mircast Cihazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Merhaba müridler,

Bu cihazlardan kullanan varmıdır? Ben hdmi kablo olmadan bluetoothla 106 ekran TV ye bağlanıp oyun oynamak veya film izlemek vs istiyorum , aynı zamanda internete bağlanabileceğim ve delay olmayan bir cihaz istiyorum, böyle bişey önerebilecek varmıdır?

Örnek olarak şunun gibi ama internete bağlanabileceğim ve görüntüyü geç aktarmayacak bir cihaz

http://www.youtube.com/watch?v=Q3fqcP3RoNE

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

uppp kimse kullanmıyormu böyle bir cihaz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Video açılmıyor hoca.

Not late for nothing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    JOE bunu yazdı

Video açılmıyor hoca.

http://www.youtube.com/watch?v=qQo6fgJ6eqU

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

chromecast kullanıyorum ben.

ama o sadece görüntü aktarıyor, bir de birkaç oyun app falan var onları aktarabiliyorsun.

720p görüntüde rahatsız etmeyecek şekilde izleyebiliyorum, digiturk play ile maçları aktarıyorum veya ne bileyim dizi sitelerinden falan uğraşmadan direk diziyi aktarabiliyorum.

onun dışında teknolojik herhangi bir alet ile kontrol edebiliyorsun iphone, android tablet, bilgisayar vs.

google chrome'a eklenti kuruyorsun ya da video stream ile pc'den dosya seçip görüntüyü yolluyorsun.

bir sekmeyi full screen olarak pc'den aktarıyorsun; ama bilgisayarı normal bir şekilde kullanmaya devam edebiliyorsun.

çok profesyonel değil ama 28 dolara aldığım düşünülürse inanılmaz tatmin ediyor beni.

iyi fiyata daha kapsamlı bir ürün bulursam ben de geçmeyi düşünebilirim ileride.

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı

chromecast kullanıyorum ben.

ama o sadece görüntü aktarıyor, bir de birkaç oyun app falan var onları aktarabiliyorsun.

720p görüntüde rahatsız etmeyecek şekilde izleyebiliyorum, digiturk play ile maçları aktarıyorum veya ne bileyim dizi sitelerinden falan uğraşmadan direk diziyi aktarabiliyorum.

onun dışında teknolojik herhangi bir alet ile kontrol edebiliyorsun iphone, android tablet, bilgisayar vs.

google chrome'a eklenti kuruyorsun ya da video stream ile pc'den dosya seçip görüntüyü yolluyorsun.

bir sekmeyi full screen olarak pc'den aktarıyorsun; ama bilgisayarı normal bir şekilde kullanmaya devam edebiliyorsun.

çok profesyonel değil ama 28 dolara aldığım düşünülürse inanılmaz tatmin ediyor beni.

iyi fiyata daha kapsamlı bir ürün bulursam ben de geçmeyi düşünebilirim ileride.

ben HDMI ile bire bir aynı işlevi görsün istiyorum 1080p film izleyebileyim ve Dead4left2 oynamak istiyorum

Toplam Hit: 700 Toplam Mesaj: 6