Mircdeki Ip"Den Adamın Adresini Bulma
-
yaa arkadaşlar Mircde bi adamla tartışıyoruym Adamın Ip numrası Bende Ama Elimden bişe gelmiyoo . adamın adresini faşan bulsam nasıl olur ? Yardım Edermisiniz?=?????????????
-
Vala daha piyasada öyle bir yöntem yok tam olarak adres olsaydı ama ben kesin 10 15 cinayet işlerdim: )
-
yaa arkadaşım var öle bişe bende tahribat forumunda görmüştüm hemde...
-
195.175.113.31 al bu benim ip adresim: )o yöntemi bulursan bu ip nin posta adresine nasıl yaptığını bir posta at.:)
Tam adres alamazsın.
-
İpsini Bulmak İstiorsan Sana Bir yontem Soleyebilirim Fakat Server Ya Ptlink yada TrircD olmasi lazim
core.gen.tr de unmask diye bir program war onu indir kisinin ipsini yaz ama diorum ptlink we trircd de gecerli
-
ipsini öğremek istediğin adama //say $ip yazdırbideunmask ipdiye bi prgvardı ama tam hatırlamıom bideher server da çalışmıodu...
-
çou ircd bunu $ifreler ornek olatak unreal bunlar icin 3 tane key ister bunlara gore sifreler ama ptlink ayni formatta sifrelerdigi icin bunu cozen programlar war ama adam yinede ip lerin belirli bi kismina mask koyabilir :]
yada adamla dcc chat yapin direk ip si cikar meydana
-
Bulsan ne olur biliyormusun bir ölü bir suçlu olur madem senle küfürlü konusuyorr o adam chat sayfalarına girdiginde olmadıgı zaman nickini yaz sifreliyse eger 60 sn yen var demek ben 60 snyede adamı yerindibine sokarım kanalda sohret yaparım kise onmla konusmazz::)))
-
Hoca kesin karar verdim sen dengesizsin.A.q. 2 yıl önceki konuyu neden açıyorsun olum.amacın farklı birşey miii