Mit(Massachusetts İnstitute Of Technology) Nasıl Öğrenci Alıyor
-
arkadaşlar mit üniversitesi öğrenci alırken nasıl alıyor bilen var mı?? zeka testine mi sokuyolar nedir nasıl oluyo bu iş?
-
belli bi seviyede olmak gerekiyor tabi zeka bakımından ama zeka testi diye bişey yok.2003 yılında lisans düzeyinde türkiyeden 3, KKTC den 1 kişi almı.iş bayağı zor yani.iyice bi araştır istersen yurtdışı eğitim şirketlerine falan sor.SAT diye bi sınav var 2 kısımdan oluşuyor belki onla öğrenci alıyordur ama sanmıyorum.
-
-
amerikadaki diyer üniversiteler nasıl alıyorsa öyle başvuruyorsun şartlarına uygunsan alınıyorsun ama burslu girmek için apayrı olman lazım iyi not ortalaması projelerde başarı iyi referans mektupları ve adamlara farklı oldugunu göstermen lazım
-
MİT üniversitemi yoksa üniversiteden bi önceki olaymı...
edüt:teknik üniymiş...
-
Odtü matematiği birincilik ile bitiren,daha lise çağlarında kendi adını verdiği matematik formülleri bulan adam kapısından dönmüştür.
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Odtü matematiği birincilik ile bitiren,daha lise çağlarında kendi adını verdiği matematik formülleri bulan adam kapısından dönmüştür.
-----------------------------Kapısına kadar gitmesi bile gereksizmişş bence.. Yol yakınken geri dönmüş.. xD Şaka bir yana beyin gçöüne kökten karşıyım hoca..
-
hocam beyin göçüne ben de karşıyım... ancak bu üniden her yıl dahiler çıkıyor... peki neden bizim uniler de aynı sistemi uygulamıyorlar merak ediyorum... hani oraya talep çok bu bi sebeptir haliyle ama orası çok farklı bi durum dahi çıkıyor üniden!!! hâla anlayamıyorum... seçim kriterlerinde farklı bişeyler olmalı...
-
zputnik bunu yazdı:
-----------------------------
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Kapısına kadar gitmesi bile gereksizmişş bence.. Yol yakınken geri dönmüş.. xD Şaka bir yana beyin gçöüne kökten karşıyım hoca..
----------------------------Türkiyede beyinin ne gereği var. Omurilik soğanı yeter de artar bize...