Mix Çalışması Tahribat İçin...
-
Arkadaşlar tahri için 1-2 mix çalışması yaptım isteyen indirip dinlesin beyenmeyen silsin beyenende yorumlarını esirgemesin lütfen sen bilmiyosun ben daha ii biliyorum gibi 0-6 yaş postları kasıp konuyu meşgul etmeyin şimdiden hepinize teşekkürler...
-
bence sil o linkleri direk zuhahaha :D
alt yapılar uçmuş gitmiş nerde murat bozun sesi altda kalmış alt yapı ön planda kalmış. bulmuşun direk bir loop üzerine koymuşun :D bence bu virtual dj ürünü sanırımsana sorularım var
1-)bmp nedir?
2-)alt yapı nedir?
3-)acapella denen bir şey duydun mu
neyse kolay gelsin :D
-
Reason 4 ile yapmış olması muhtemel. :)
-
uunal bunu yazdı:
-----------------------------bence sil o linkleri direk zuhahaha :D
alt yapılar uçmuş gitmiş nerde murat bozun sesi altda kalmış alt yapı ön planda kalmış. bulmuşun direk bir loop üzerine koymuşun :D bence bu virtual dj ürünü sanırımsana sorularım var
1-)bmp nedir?
2-)alt yapı nedir?
-----------------------------
bmp bitmap resim uzantısıdır cok bilmi$ arkada$ :)
he bpm den bahsediosan beat per minute yani dakika ba$ına denk gelen vuru$ anlamına gelir.
asıl sölemek istedigim $ey ise ta$$ak geciceine adam gibi yorum yapsana sen.köstek yerine destek olun ak.
ukala.
-
uunal bunu yazdı:
-----------------------------bence sil o linkleri direk zuhahaha :D
1-)bmp nedir?
2-)alt yapı nedir?
-----------------------------2 saattir bmp (Mix ve bmp :|) dediğin olayla bu konuyu nasıl ilişkilendirdiğini düşünüyorum. Bitmap ve müzik :|
Bu 2 saati 4 saate eş değer tutacak diğer bir etken ise, yine aynı konuyu acapella ile ilişkilendirmen. İlginç :|
-
kardeşime laf yok :)
durmak yok yola devam adamım, reason açar seni.
-
nyse yorumlarınız için teşekkür ederim... tabiki kotu yorumlar olucak ki kendimisi geliştirelim fakat ukalalığa gerek yok...
herkeze teşekkürler..
-
Kendini geliştirmen lazım, kullandığın program profesyonel bir yazılım ve nota bilgisi gerektiriyor.
Uzun ve bu tip parçaları mixlemek yerine daha kısa fonları sample olarak kullanarak kendini yenileyebilirsin.