Mizah Dergisine Yazar+Çizer Aranıyor.
-
Mizah dergisine Yazar+çizer aranıyor.
Öncelikle bende sonradan katıldım ve dergi şuan hazır fazladan 2-3 sayfa çıkartmak için bir kaç kişi bulmak için dağıldık, şartlar ve başvuru bilgileri aşağıdaki gibidir.
Derginin ismini vermek istemiyorum, online bir dergi olarak yayın hayatına gireceğiz ve belli bir kitleye sahip olduğunda ise basıma geçeceğiz. Aradığımız, her hafta köşesinde düzenli olarak hem yazıp hem çizebilecek gönüllü arkadaşlar. Büyük düşünen bir yönetici kadrosu var reklamlarla desteklenecek olan dergi belli bir süre sonra ücret ödenmeye başlanacaktır.
Bizimle çalışmak istiyorsanız; dergide yapacağınız köşeyi demo olarak mizahdergisi@hotmail.com'a göndermeniz gerekmektedir.
-
Gunceldir iki cizere ihtiyacimiz var
-
hocam şimdi bu işe talibim ama müsait degilim bi ara bir kaç bişey sorrcam sana istersen telefon numaranı ver ordan daha kaliteli bir iletişim olur
-
hocam şimdi bu işe talibim ama müsait degilim bi ara bir kaç bişey sorrcam sana istersen telefon numaranı ver ordan daha kaliteli bir iletişim olur
-
Hocam çok önceden kendimce birşeyler karalıyordum. Ara ara yapıp sana yollarım istersen ; beğenirsen eklersin ama çok iyi değilim. Hobi olarak uğraşıyordum.