Mobil Ağa Erişilemiyor Aga: Galaxy Ace
-
Selam hacılar az önce gg'den sipariş ettiğim galaxy aceye hattımı taktım ve mobil ağa erişlemiyor hatası aldım mobil ayarlardan 2G'ye geçiş yaptım sonrasında şebeke seç bölümünden türkceli seçiyorum ve bağlanamadı diyor. Nasıl düzeltebilirim. Acaba kaçak falan mı aldım? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
4Senarist bunu yazdı
Selam hacılar az önce gg'den sipariş ettiğim galaxy aceye hattımı taktım ve mobil ağa erişlemiyor hatası aldım mobil ayarlardan 2gb geçiş yaptım sonrasında şebeke seç bölümünden türkceli seçiyorum ve bağlanamadı diyor. Nasıl düzeltebilirim. Acaba kaçak falan mı aldım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Cihazda imei sorunu var gibi, kaçak olması büyük ihtimal diye düşünüyorum.
Eğer iade vs söz konusu değilse, telefona imei atılirsa sıkıntı kalmaz.
-
Imei sorgulasana hocam.
-
KAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEI SAMSUNG KOREA PAZAR VAY ANAM VAY AŞ.
Ne yapmalıyım hacılar 240tlye aldım gittigidiyor onayı vermedim daha ama telefonda satın aldığım gibi değil hatta içindeki servis dışı yapacak vidalarınıda sökmüştüm içine kırık hat kaçtığından :) ne uğursuz adamım ya.
-
Geçmiş olsun diyelim. Iade etme imkanın varsa geri gönder. Yoksa telefoncular 30 tl gibi bir rakamla imei atar, kullanmaya devam edersin.
-
Bir şey olmaz imei sorgulama Ekranın ekran görüntüsünü al gittigidiyor Anlaşmazlık ac.
-
mkyb bunu yazdı
Bir şey olmaz imei sorgulama Ekranın ekran görüntüsünü al gittigidiyor Anlaşmazlık ac.
adamla konustum ıyı bırı cıktı yenısını gonderırım arada kaynıyo bazen dedi.
-
4Senarist bunu yazdımkyb bunu yazdı
adamla konustum ıyı bırı cıktı yenısını gonderırım arada kaynıyo bazen dedi.
tüm cihazlara imei çakıp gönderioz diycek hali yok ya hocam ?
-
geçmiş olsun hocam. söleseydin, ben sana galaxy ace satardım :) vardı bi tane. hanımın kullandığı. yanlışım yoksa garantisi bile bitmedi daha.
-
Yalnız o telefon Whatsapp'i bile zor acıyor. Direk geri iade yap derim. Android'in ilk temsilcilerinden o telefon.