Mobil Antivirüsler
-
Arkadaşlar android işletim sistemli bir telefon aldım antivirüs yüklicem ama gerekli bişeymi size bi danışayım dedim gerekli değilse boşa yavaşlatmıyalım telefonu
-
ericson mcaafe yüklüyo kendi bi haftalık ama çok sarj yiyo ayrıca gereksz geliyo bana
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------ericson mcaafe yüklüyo kendi bi haftalık ama çok sarj yiyo ayrıca gereksz geliyo bana
-----------------------------aynen sadece şarj gider başka da bi işe yaramaz.
-
artık günlük yaşamdaki internetin bir bölümü mobil cihazlara kayıyor.buda mobil cihazlardaki güvenlik risklerini arttırıyor.ve yavaş yavaş internet üzerinden direk yayılmasada application olarak yayılmakta olan virüsler mevcut. oyüzden ne oldugu belli olmayan yazılımlar kullanmıyorsan gerek yok. fakat sürekli uygulama yüklerim denerim falan diyosan bence şart. sonucta mobil cihaz üzerindende üye oldugu sitelere login oluosun,bankacılık işlemlerini hallediyorsun.3. şahıslara gidebilir bu veriler.
fakat negatif yönü tabiki arkaplanda sürekli çalıştıgı için şarj sıkıntısı meydana geliyor,gerekli olmadıkca kurulmamalı şu aşamada diye düşünüyorum