Mobil Arama Programı Tavsiyesi ?
-
whatsapp sesli arama kullanıurum fakat karşı taraf online olmasa bile çalıyor gibi yapıyor uyarmıyor birde bazen ses yankılı oluyor. Karşı tarafın online olmadığında aramayan, ses kalitesi iyi olan program tavsiyesi olan var mI ?
-
Skype denemek lazım
-
Önerin için teşekkürler fakat telefon numarası üstünden çalışan bir program olsa daha iyi olur hoCam. Skype adı vs uğraştocı oluyor. Almanya'da akrabalar var yaşlılar teknolojiden pek anlamıyorlar.
-
Hocam bu işi ilk 'line' denedi diye biliyorum en sağlam o olabilir bir dene.
-
kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla viber, line var harici olarak.. viber baya popüler hatta.
-
O zaman viber denemek lazım Azeriyi arıyorum viberden sıkıntı olmuyor ses kalitesi tabi bir tık düşük ama iyidir. Sadece online iken arama muhabbetini bilemedim ama
-
Viber iyi değil, ses kalitesi kötü whatsapp dan daha kötü. İnternet biraz kötüleşince ses kesilmeleri oluşuyor.
Tango deneyebilirsin.
-
ozgunlu bunu yazdı
Viber iyi değil, ses kalitesi kötü whatsapp dan daha kötü. İnternet biraz kötüleşince ses kesilmeleri oluşuyor.
Tango deneyebilirsin.
tangoda sıçışlıyor bağlantı dalgalanınca viber fena değil whatsappta aynı ayarda en kalitelisi SKYPE maalesef kurması falan uğraştırıcı
-
Line maalesef Olmadı. Viber'de var dedigim fakat ses çok kırık geliyor. Mecbur buna kaldık.