Mobil Dizi İzleme (İstek)
-
Hocalar başlıktada belirtiğim gibi eskiden storeda dizitvhd felan vardı sağlam uygulamaydı fakat şimdi zilyon tane uygulama var ama bir tanesi iş görücek gibi değil dizicu felan hepsi kalktı bildiği bir yöntem veya apk var mıdır? saygılar
-
Dizilab ın zaten mobil sayfası var on numara beş yıldız :)
-
Taze dizi kullanıyorum. 8 liraydı sanırım. 720p kalitesinde donmadan sınırsız dizi izliyorum tavsiye ederim.
-
ergingur bunu yazdı
Dizilab ın zaten mobil sayfası var on numara beş yıldız :)
hocam çok donuyor ya
-
mkyb bunu yazdı
Taze dizi kullanıyorum. 8 liraydı sanırım. 720p kalitesinde donmadan sınırsız dizi izliyorum tavsiye ederim.
Hocam bunun android programi varmi yorumlara falan baktim ama siteye uye de oldum android surumu kalkmis sanirim?
-
eray bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hocam bunun android programi varmi yorumlara falan baktim ama siteye uye de oldum android surumu kalkmis sanirim?
Sen deyince baktım evet Google Play'den kaldırmışlar.
-
Ben digiturk dilediğin yerde uygulamasiyla izliyorum dizi film tabletten de diziler cok geriden geliyor o yuzden guncel gerekirse ucretli sorun cikarmayacak bi android programi varmidir acep
-

Böyle izleyebilirsin hocam.
-
android için yandex store var orda dediğin uygulamalar var benim önerdiğim dizitab var gayet güzeldir. Favori ekleme yeni bölüm çıktığında uyarma gibi özellikleri de var