Mobil Dizi İzleme (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

Hocalar başlıktada belirtiğim gibi eskiden storeda dizitvhd felan vardı sağlam uygulamaydı fakat şimdi zilyon tane uygulama var ama bir tanesi iş görücek gibi değil dizicu felan hepsi kalktı bildiği bir yöntem veya apk var mıdır? saygılar 

boş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

Dizilab ın zaten mobil sayfası var on numara beş yıldız :)

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Taze dizi kullanıyorum. 8 liraydı sanırım. 720p kalitesinde donmadan sınırsız dizi izliyorum tavsiye ederim. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek
    ergingur bunu yazdı

Dizilab ın zaten mobil sayfası var on numara beş yıldız :)

hocam çok donuyor ya 

boş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Taze dizi kullanıyorum. 8 liraydı sanırım. 720p kalitesinde donmadan sınırsız dizi izliyorum tavsiye ederim. 

Hocam bunun android programi varmi yorumlara falan baktim ama siteye uye de oldum android surumu kalkmis sanirim?

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    eray bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Hocam bunun android programi varmi yorumlara falan baktim ama siteye uye de oldum android surumu kalkmis sanirim?

Sen deyince baktım evet Google Play'den kaldırmışlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

Ben digiturk dilediğin yerde uygulamasiyla izliyorum dizi film tabletten de diziler cok geriden geliyor o yuzden guncel gerekirse ucretli sorun cikarmayacak bi android programi varmidir acep

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Böyle izleyebilirsin hocam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackfire
    Blackfire's avatar
    Erkek

android için yandex store var orda dediğin uygulamalar var benim önerdiğim dizitab var gayet güzeldir. Favori ekleme yeni bölüm çıktığında uyarma gibi özellikleri de var

Toplam Hit: 1171 Toplam Mesaj: 9