Mobil Dolandırıcılıkta Son Nokta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Operatörler komisyonlarını aldıkları için göz yumuyorlar. Orta yaş kesimine kesin yurtturlar bu numarayı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Bu mobi yasal dolandırıcı sanırım. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

Bu benzer bişeyler bende karşılaştım onay vermediğim halde üye yaptılar bimere yazdım geri dönüş olmadi.

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Linke tıkladıktan sonra neler oluyormuş? az önce bana da geldi mesaj :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bilgisayarda Chrome tarayıcı ile girince :

Tarayıcı bilgimi Safari yapıp işletim sisteminide iOS yapıp iPhone'dan giriyormuş gibi yapınca :

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Wort bunu yazdı

Bu benzer bişeyler bende karşılaştım onay vermediğim halde üye yaptılar bimere yazdım geri dönüş olmadi.

Bimer'e değil BTK'ya yazmalıydın. Sonrasında çekilen tutar faturalı isen gelecek faturandan, faturasız ise kontör olarak iade edilecekti. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek

bugun başıma geldi aynısı otururken birden "iddaalı videolar" servisi aboneliğiniz başlamıştır diye sms geldi.hemen vodafone aradım iptalini istedim ..yasal şekilde dolandırıcılık yapıyorlar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sancaks bunu yazdı

bugun başıma geldi aynısı otururken birden "iddaalı videolar" servisi aboneliğiniz başlamıştır diye sms geldi.hemen vodafone aradım iptalini istedim ..yasal şekilde dolandırıcılık yapıyorlar

Android işletim sistemli telefon mu kullanıyorsun? Cevabın evet ise son zamanlarda yüklediğin uygulamaları rica edebilir miyim ?

Daha önce başıma geldi. Uygulama senin adına katılma SMS atıyor arkaplanda. Operatöre bi şeyde ispat edemiyorsun mesaj kayıtlarda gözüktüğü için. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    sancaks bunu yazdı

Android işletim sistemli telefon mu kullanıyorsun? Cevabın evet ise son zamanlarda yüklediğin uygulamaları rica edebilir miyim ?

Daha önce başıma geldi. Uygulama senin adına katılma SMS atıyor arkaplanda. Operatöre bi şeyde ispat edemiyorsun mesaj kayıtlarda gözüktüğü için. 

aksine ,yedek telefonum olduğu için çok eski bir nokia kullanıyorum o hattımda yani akıllı telefon değil..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Bana da geldi aynısı, hat tt.

Toplam Hit: 1247 Toplam Mesaj: 10
dolandırıcı