Mobil Dolandırıcılıkta Son Nokta
-
Operatörler komisyonlarını aldıkları için göz yumuyorlar. Orta yaş kesimine kesin yurtturlar bu numarayı.

-
Bu mobi yasal dolandırıcı sanırım.
-
Bu benzer bişeyler bende karşılaştım onay vermediğim halde üye yaptılar bimere yazdım geri dönüş olmadi.
-
Linke tıkladıktan sonra neler oluyormuş? az önce bana da geldi mesaj :)
-
Bilgisayarda Chrome tarayıcı ile girince :

Tarayıcı bilgimi Safari yapıp işletim sisteminide iOS yapıp iPhone'dan giriyormuş gibi yapınca :

-
Wort bunu yazdı
Bu benzer bişeyler bende karşılaştım onay vermediğim halde üye yaptılar bimere yazdım geri dönüş olmadi.
Bimer'e değil BTK'ya yazmalıydın. Sonrasında çekilen tutar faturalı isen gelecek faturandan, faturasız ise kontör olarak iade edilecekti.

-
bugun başıma geldi aynısı otururken birden "iddaalı videolar" servisi aboneliğiniz başlamıştır diye sms geldi.hemen vodafone aradım iptalini istedim ..yasal şekilde dolandırıcılık yapıyorlar
-
sancaks bunu yazdı
bugun başıma geldi aynısı otururken birden "iddaalı videolar" servisi aboneliğiniz başlamıştır diye sms geldi.hemen vodafone aradım iptalini istedim ..yasal şekilde dolandırıcılık yapıyorlar
Android işletim sistemli telefon mu kullanıyorsun? Cevabın evet ise son zamanlarda yüklediğin uygulamaları rica edebilir miyim ?
Daha önce başıma geldi. Uygulama senin adına katılma SMS atıyor arkaplanda. Operatöre bi şeyde ispat edemiyorsun mesaj kayıtlarda gözüktüğü için.
-
mkyb bunu yazdısancaks bunu yazdı
Android işletim sistemli telefon mu kullanıyorsun? Cevabın evet ise son zamanlarda yüklediğin uygulamaları rica edebilir miyim ?
Daha önce başıma geldi. Uygulama senin adına katılma SMS atıyor arkaplanda. Operatöre bi şeyde ispat edemiyorsun mesaj kayıtlarda gözüktüğü için.
aksine ,yedek telefonum olduğu için çok eski bir nokia kullanıyorum o hattımda yani akıllı telefon değil..
-
Bana da geldi aynısı, hat tt.