Mobil Ödeme İle Hesaba Para Yatırabileceğimiz Siteler ?
-
Mobil ödeme yoluyla 5-10-15-20 TL... şeklinde paketler satın alındığında bunu ufak kesintilerle nakite çevirip banka hesabına aktarabileceğimiz web siteler var mı acaba ?
-
DadasAdam bunu yazdı
Mobil ödeme yoluyla 5-10-15-20 TL... şeklinde paketler satın alındığında bunu ufak kesintilerle nakite çevirip banka hesabına aktarabileceğimiz web siteler var mı acaba ?
en ufağı 50% diye biliyorum.
Steamden mobil ödeme ile oyun alıp onu 15% zararla satsan daha karlı olabilir. Ama uğraştırır.
-
patata bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
en ufağı 50% diye biliyorum.
Steamden mobil ödeme ile oyun alıp onu 15% zararla satsan daha karlı olabilir. Ama uğraştırır.
Steam çok uğraştırır hocam. Daha basit ve otomatiğe bağlayabilecek yöntemler lazım...
-
-
Passolig kartina bi bak.
-
daha önce 2 firmada çalıştım. mobil ödemede kimse sizin belirttiğiniz şekilde işlem yaptırmaz. forumda bir mürit vardı, komisyon karşılığı bozdurma yapıyordu. ona bi ulaşırsan belki işini görür. bu yöntem dolandırıcılık tehlikesi altında. zaten ülkemizde son yıllarda mobil ödeme dolandırıcılığı aldı başını gidiyor. Sizin bahsettiğiniz şekilde kimse yapmaz.
https://www.tahribat.com/forum/mobil-odemeleriniz-50-ile-bozulur-230454
-