Mobil Reklam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocalar, 

İçeriği yetişkinlere özel olmayan, bütün kullanıcıların ziyaret edebileceği ve günlük 1000 kişinin ziyaret ettiği bir sitem var.

1 yıl oluyor bu siteyi açalı. Öyle blog gibi bir şey düşünmeyin. Bir kez kurdum, kendi içeriğini kendisi üretiyor sistem. Girmediğim günler bile oluyor 1000 tekil ziyaretçi olduğu halde; bu siteye artık bir mobil reklam koyayım diyorum. 

Ödemelerde sorun yaşamayacağım ve çocuk kandırır gibi paralar sunmayacak bir reklam servisi önerir misiniz? 

Öyle milyarlar beklemiyorum bu siteden ama motorun karnını doyursun yeter. Günlük 1000 ziyaretçi ne kadar getirir? ( Artabiliyor, en az 1000 ) 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

hacı reklam veren yaz aylarında eğer turizm tatil şirketlerinin reklamlarını sitende yayınlatabiliyorsan bazen tıklamalık 1 liraya kadar çıkabilir çünkü rekabet zamanı.

senin sitendeki yazılarda konu daha çok neye ağırlık basıyor bilmiyorum ama bu şekilde bi cevap alamazsın site adresini vermeden.

ancak şundan emin ol çok da bişi bekleme.

benim 3000 kişinin ziyaret ettiği sitemde önceden 3 yada 4 ayda 200 lira anca alıyordum. ondada sürekli güncel veri akışı sağlandığı halde.

MuhammeT tarafından 21/Nis/16 22:40 tarihinde düzenlenmiştir

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    MuhammeT bunu yazdı

hacı reklam veren yaz aylarında eğer turizm tatil şirketlerinin reklamlarını sitende yayınlatabiliyorsan bazen günlüğün 1 liraya kadar çıkabilir çünkü rekabet zamanı.

senin sitendeki yazılarda konu daha çok neye ağırlık basıyor bilmiyorum ama bu şekilde bi cevap alamazsın site adresini vermeden.

ancak şundan emin ol çok da bişi bekleme.

benim 3000 kişinin ziyaret ettiği sitemde önceden 3 yada 4 ayda 200 lira anca alıyordum. ondada sürekli güncel veri akışı sağlandığı halde.

Günlük 1 liraya kadar çıkmak nedir hocam? :D 

Sahiden bu kadar düşük mü bu işin piyasası ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

yanlış anlattım sanırım orada. tıklamalık 1 lira dicektim :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    MuhammeT bunu yazdı

Hocam günlük 20 - 30 lira atsın yeter. 

Karnımı doyurmayacağım ben bu parayla, zaten çalışıyorum.

Boştan yere durmasın orada site.

Atıyorum 1 ay sonra domain ödemesi var. Onu karşılasın mesela. Anlıyor musun? Kendini amorti etsin yeter. Benden extra bir çaba çıkmıyor, extra bir para beklemiyorum. Bunun için en iyisi hangisi, onu soruyorum? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hocam siteniz ne ile ilgili, haber sitesimi turizm mi seyahat mi nedir ?

spam'dan mı geliyor kullanıcılar, yoksa potansiyel müşterimidir.

biraz daha detaylı bilgi verirseniz belki buradan bile müşteri gelebilir.

turizm ve ulaşımla ilgili bir site ise görmek isterim sitenizi, uçak bileti sitem için görüşebiliriz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocam direkt adres vermeyeyim de, belli bir kategorideki Tumblr kullanan blogların toplandığı bir dizin gibi düşünelim.

Domain ismi o kategoride kalem satan bir şirket için kalem.com.tr gibi güzel bir domain. 

Kullanıcıların %95'i arama motorundan geliyor. Organik. Herhangi bir harcama da yapılmıyor.

Sitenin seosuna falan çok uğraşmıştım vaktiyle, o da tuttu işte. 

DMOZ'un, bir kategorideki Tumblr bloglarını listeleyen halini düşünün :) 

Th3Ultra tarafından 21/Nis/16 22:48 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı
    MuhammeT bunu yazdı

Hocam günlük 20 - 30 lira atsın yeter. 

Karnımı doyurmayacağım ben bu parayla, zaten çalışıyorum.

Boştan yere durmasın orada site.

Atıyorum 1 ay sonra domain ödemesi var. Onu karşılasın mesela. Anlıyor musun? Kendini amorti etsin yeter. Benden extra bir çaba çıkmıyor, extra bir para beklemiyorum. Bunun için en iyisi hangisi, onu soruyorum? 

google reklamlarından başlasını aramayacaksın. en iyisi google.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocam vallaha benim Android uygulamam günlük 1000+ hit alıyor online kullanıcı salıyor Reklam görüntü 3.000-800 arası değişiyor . Fakat 2 ay oldu 30TL var hesapta :D O yüzden para kazanılmıyor . Google Admob da kazanamadım ben O yüzden başka yollar dene bence :/

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

hocam şimdi şöyle düşünüyorum ben facebooka 30tl veriyorum benim oyunumu 10k kişiye gösteriyor üstlik direk yaş- ilgi vs hedefli kitle. Onlardan tıklama oranı reklamın içeriğine bğalı tabi. Bu hesaptan yola çıkarak çok bişe bırakmayacağını anlıyorum. Özel reklam alsanda adsense vs kullansanda günlük ederi max 4,5 TL dir bence

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ajanixs
    ajanixs's avatar
    Erkek

günlük 1k ziyaretçiden bir şey beklemeyin açıkcası. sitesine ve o alandaki rekabet durumuna göre değişmekle birlikte size tahminimi söyleyeyim günlük 3-4 tl 'yi geçme imkanınız neredeyse yok. sayfa to oranıda önemlidir.

site içeriği bir nevi otomatik oluşturuluyorsa o site ceza alabilir. o konuda da bilginiz olsun. otomatik sayfa oluşumunu arttırmayın. tecrübeyle sabittir :)

Toplam Hit: 1177 Toplam Mesaj: 11
reklam mobil