Mobil Uygulama Yapımı Hakkında Kaynak
-
Öncelikle hiçbişey bilmiyorum site yaparken mesela domain, hosting, html,css,php vb kullanıyoruz ya
Mobil uygulama nasıl yapılıyor izlenecek en iyi yollar neler hangi dille yazılıyor bu konularda bilgi alabileceğim yerler neler
Yardımcı olanlacaklara şimdiden teşekkürler.
-
risk53 bunu yazdı
Öncelikle hiçbişey bilmiyorum site yaparken mesela domain, hosting, html,css,php vb kullanıyoruz ya
Mobil uygulama nasıl yapılıyor izlenecek en iyi yollar neler hangi dille yazılıyor bu konularda bilgi alabileceğim yerler neler
Alinma ama Google.
-
anubisx bunu yazdırisk53 bunu yazdı
Alinma ama Google.
Hocam bende biliyorum google da aramasını ama Tahribata sordum farkındaysan.
-
iOs, android, java?
Java için örnek:
-
Basitten birşeyler yaparak bir şekilde işin içerisine gireyim diyorsan Corona framework var araştırabilirsin. Ben de şu aralar merak saldım yeniyim. Çok ayrıntı birşey değil ama kendi fizik motoru filan var. Çıktı olarak da hem android hem ios uyumlu çıktılar almanı sağlıyor. Sadece uygulamanı store'a satışa koymak istersen yıllık 600 tl gibi bir lisans ücreti varmış sanırım.
Corona framwork:
https://developer.coronalabs.com/downloads/corona-sdk
ide olarak da notepad++ ya da daha güzel netbeans çakması: -
telekom bunu yazdı
iOs, android, java?
Java için örnek:
Android ve ios Ama android ilk planda
Kolayca uygulama yapılan siteleri felan merak etmiyorum işi öğrenmek istiyorum sıfırdan