folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Mobile Interface İçin Frameworkler?

Mobile Interface İçin Frameworkler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Bu sene bitirme projesinde büyük ihtimalle mobile projesi kitleyecekler. Native bir uygulama yapmak yerine mobile interface ile çalışıp tüm cihazlara ve işletim sistemlerine destek veren birşeyi yapmak istiyoruz.

Mevzu bitirme projesi olunca işler biraz çetrefilleşiyor. Ekip arkadaşlarından 2 kişi profesyonel olarak programcı. Ancak diğer arkadaşların yazılım ile ilgili deneyimleri yok.

Bu kapsam formlardan oluşan, yeryer resim upload'ı yapılacak çerçevedeki bir uygulama geliştiricez. Bunun için dokümantasyonu, community'si sağlam ücretsiz (yada ilaçlayabileceğimiz) framework önerip, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

jquery mobile ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

bootstrap tasarım giydirilmiş php script yapın. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Phongap (Cordova)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

http://feathersui.com/

ben bunu kullanıyorum, Arayüz dediğinde Flashtan ötesini düşünmeye gerek yok bence fakat aradığınızda bu olduğunu düşünmüyorum, öğrenmekle vakit kaybedeceksiniz çünkü.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

http://ionicframework.com/

ftw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

www.smartface.io js yazmak sorun olmazsa native olarak halledersin.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
Toplam Hit: 1024 Toplam Mesaj: 7