Mobilnet - 755 88 88 - Turkcell Kontör Hattı Sakın Üye Olmayın.
-
bugun bababın kredi kardı extresi geldi, 179,90 TL lık Mobilnet alışverişi görünüyor. hemen bonusu aradık, şüpheli alışveriş ihbarı için fax çekin falan dediler, daha sonra Bonus Plus ister misin diyince babamın kafa dank etti. 10.06.2011 tarihinde babama bir mesaj geldi, 'Bonus Plus' üyeliğiniz için 1 gün içersinde Fadime Aydın isimli müşteri temsilcimiz tarafondan aranacaksınız diye, ben de arasınlar bakalım, geçersen geç dedim, daha çok bonus kazanıyorsun başka bir haltı yok dedim, sonra aramışlar bababım bilgilerini almış, kredi kartı ve kimlik bilgilerini.. babamın bana dedi ki KARTIMDA NE KADAR BONUSUM olduğunuda söylediler bana dedi yani GARANTİ DE İŞİN İÇİNDE, turkceli aradım anlattım, dolandırıldım dedim, bizim yapabileceğim birşey yok dedi, güvenip güvenmemek sizin elinizde dedi ama sizin adınızı kullanıyor yokmu bir önlemi dedim, biz tavsiye etmiyoruz dedi, yani TURKCELL DE İŞİN İÇİNDE. mobil neti aradım, Dikkat edin!
-
aynısı geçen hafta olmuştu fax çektik kartıda direk kapattırdık kapattrmayınca bilgin olmadan çekiolar kredi kartı bilgilerin onlarda olduğundan dolayı şikayet varada şikayette blndum bankayada durumu anlattım ücreti geri iade ettiler. yeni kart gönderdi bankada dikkatli olun bu firma tam dolandırıcı
-
evet hepsinin böyle yaramazlıkları var:D
-
geçmiş olsun paşam..
ilgili makamlara başvursanız güzel parada yersiniz onlardan :)
-
bankaya fax çektim, mobilneti de aradım kounşma kaydımı istiyorum dedim, çünkü babama bonus plus dediniz dedim, formunuzu oluşturdum, 7 iş gününde size döecez tekrar döneceğiz dedi, bende forma ne yazdınız banada okuyun dedim, kem küm etti, bari e postanızı verin ben mail atayım dedim yine kemküm