folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Mobilnet - 755 88 88 - Turkcell Kontör Hattı Sakın Üye Olmayın.

Mobilnet - 755 88 88 - Turkcell Kontör Hattı Sakın Üye Olmayın.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bugun bababın kredi kardı extresi geldi, 179,90 TL lık Mobilnet alışverişi görünüyor. hemen bonusu aradık, şüpheli alışveriş ihbarı için fax çekin falan dediler, daha sonra Bonus Plus ister misin diyince babamın kafa dank etti. 10.06.2011 tarihinde babama bir mesaj geldi, 'Bonus Plus' üyeliğiniz için  1 gün içersinde Fadime Aydın isimli müşteri temsilcimiz tarafondan aranacaksınız diye, ben de arasınlar bakalım, geçersen geç dedim, daha çok bonus kazanıyorsun başka bir haltı yok dedim, sonra aramışlar bababım bilgilerini almış, kredi kartı ve kimlik bilgilerini.. babamın bana dedi ki KARTIMDA NE KADAR BONUSUM olduğunuda söylediler bana dedi yani GARANTİ DE İŞİN İÇİNDE, turkceli aradım anlattım, dolandırıldım dedim, bizim yapabileceğim birşey yok dedi, güvenip güvenmemek sizin elinizde dedi ama sizin adınızı kullanıyor yokmu bir önlemi dedim, biz tavsiye etmiyoruz dedi, yani TURKCELL DE İŞİN İÇİNDE. mobil neti aradım, Dikkat edin!

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

aynısı geçen hafta olmuştu fax çektik kartıda direk kapattırdık kapattrmayınca bilgin olmadan çekiolar kredi kartı bilgilerin onlarda olduğundan dolayı şikayet varada şikayette blndum bankayada durumu anlattım ücreti geri iade ettiler. yeni kart gönderdi bankada dikkatli olun bu firma tam dolandırıcı

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

evet hepsinin böyle yaramazlıkları var:D

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

geçmiş olsun paşam..

ilgili makamlara başvursanız güzel parada yersiniz onlardan :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bankaya fax çektim, mobilneti de aradım kounşma kaydımı istiyorum dedim, çünkü babama bonus plus dediniz dedim, formunuzu oluşturdum,  7 iş gününde size döecez tekrar döneceğiz dedi, bende forma ne yazdınız banada okuyun dedim, kem küm etti, bari e postanızı verin ben mail atayım dedim yine kemküm

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 1175 Toplam Mesaj: 5