folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mobilya Rötuşu Yapmak Yada Yaptırmak İstiyorum.

Mobilya Rötuşu Yapmak Yada Yaptırmak İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Çok güzel ahşap mobilyalara sahibim fakat taşınırken malesef bazı kısımlarında vuruklar oluştu bir de benim özensiz kullanımım eklenince hoş olmayan görüntüler ortaya çıktı mesela bardağı altlık olmadan masaya koymuşum orada daire gibi bir iz kalmış beyazlamış.

Mobilyacıları aradığımda alıp kendi atölyelerinde boya işlemine tabi tutmak istiyorlar taşınırken yine vuruk oluşmasından korkuyorum, yerinde yapacak adam bulamadım, rötüş kalemlerine baktım daha önce denediğim bir iş değil nasıl sonuç alırım bilemiyorum. Bu işi yapan bir müridimiz varsa yardım istiyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Mobilyalarının resimlerini paylaşabilirsen profesyonel olarak öneride bulunabilirim, en azından kendi yapabileceklerini söylerim.

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------

Mobilyalarının resimlerini paylaşabilirsen profesyonel olarak öneride bulunabilirim, en azından kendi yapabileceklerini söylerim.

-----------------------------

yanıtı şimdi gördüm:

resimleri çekip yolluyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 523 Toplam Mesaj: 3