Mobilya Ve Beyaz Eşya Intetnetten Nereden Almak Lazım
-
beyler sıfırdan ev dizicem ağustos da düğün var şimdiden hafif hafif onerdiginiz uygun fiyatlı güvenilir siteler hangileri daha önce netten alan varsa aldığı site kargo nasıldı sıkıntı çıktımı
-
önce model belirle hocam ondan sonra alacağın yeri ara..
şöyle ki her alacağın ürün için ortalama fiyat aralığı belirle 1500-2250 gibisinden , sonra o aralıkta ki ürünlerden seçip onları kovala sürekli.. "hepsini tek yerden al daha ucuza gelir"cilere inanma :) bizde öyle düşünüyoduk bizdne önce evlenenler öyle dediği için, kampanya kovaladık öyle aldık daha mantıklı oldu. hepsini aynı yerden alırız diye dükkanlardan aldığımız fiyatlardan daha ucuza aldık :)
mesela televizyon olarak LG 60PH670S aldık, çok önceden aklımdaydı bu televizyon 2800-2900 civarıydı fiyatları, baktım olmadı 50" olanını alırım diyodum, kampanya kovalaya kovalaya 2400 liraya aldım üstüne world puan flnda almıştım.
buzdolabınıda aynı şekilde mağazalarda da internette de kovaladım, kampanya yakaladık gene hem piaysadan 150 lira uyguna almıştım hemde worldpuan almıştım.
diğer illeri bilmiyorum ama Ankaradaysan kesinlikle itfaiye meydanına uğra, "spotçudan mal alınmaz" önyargısında olanlarıda salla gitsin.. aynı ürün hem piyasadan ucuz her türlü hemde aynı dükkana 10 dk aralıklarla girip ya şu şu model kaç lira demiştiniz diye sorarsan daha pazarlık yapmadan 150-200 lira fiyat düşüp seni ciddi müşteri yerine koyup nakliyeyide hallediyolar :) -
Hocam aklımda daha marka yok ama lg samsung arcelik 3 lüsü güzel gibi duruyor
-
Önce modelleri belirle mağazaları gezerek sonra akakçe gibi sitelerde karşılaştır fiyatları sonra da yapıştır
-
ibrahimeren bunu yazdı
Hocam aklımda daha marka yok ama lg samsung arcelik 3 lüsü güzel gibi duruyor
arçelik en pahalısı o saydıklarından :) sebebide servisinin yaygın olması , türk malı olduğu için hızlı çözüm vs vs :) yemişim bunları, kalitede fark yoksa ucuzdan yanayım her zaman :) internetin haricinde anakradaki itfaiy emeydanı misali mekan vardır snn şehirde onu bul :) şimdiden kampanya kovala, 1-2 ay içinde al, evlendiğinizde borcu bitmiş olsun çok iyi olur :p
-
Dün avm de 6 mağazadan fiyat aldım netle aralarında 100-250 lira fark var lg samsung ağırlıklı olarak bakıcaz artık
-
Hocam mobilyayı internetten almanı tavsiye etmem. Ayakkabı dolabı alarak başladım bu işe, daha sonra n11'den %35 indirimle başka şeyler de aldım. Kargocular paket ağır olduğu için yavşaklık yapıyor. Geç geliyor, parçalar kırık,ezik, eksik çıkıyor.
Mağaza fiyatıyla internet fiyatı arasında %15-20 fark yoksa hiç uğraşma. Benim için sorun yok, parça kırık olsun n'olcak aq beklerim yenisini gönderirler veya paket ezikse kargocu kontrol ettirmiyorsa reddederim tekrar gönderirler ama kadınlar böyle şeylere tahammül edemiyor :D İkitelli'deki mobilyacılar çarşısını çok övdüler ama test edemedim :)
Elektronikte ise ihtiyaçlarını belirleyip hem mağaza hemde interneti kovalamak daha iyi. Normalde teknosadan pil bile almak istemem ama bazen sağlam kampanya yapabiliyorlar.