Mobilya Ve Dekorasyon (Yardım)
-
arkadaşlar mabilya ve dekorasyonla bitirme ödevim var. bir dergi yapmam lazım fakat dogru düzgün neler yazacağım vs. hiçbir bilgim yok daha dogrusu yazı falanda bulamadım. aranızda bu konuyla ilgilenen arkadaşlar falan varsa bana yardımcı olabilirmi yazı vs. paylaşırsanız yada dekorasyon ve mobilya ile ilgili yazılar bulabileceğim bir site önerebilirmisiniz. bu cumaya kadar bitirmem gerekiyo benim için çok önemli yardım pls.. :)
-
eski mobilya dekorasyon, ev dekoru vs vs ile ilgili dergilerden bulabilirsin sahaflarda bence faydası olur.
-
dayı işi ne yokuşa sürüyosun eski marangoz değilmisin sen yardım etsene :)
-
kanka hiçbişey yapamıyorum yaa hoca başka konuda vermiyo mobilya ile ilgili yapcaksın diyo ne ile ilgili konu yazı falan olur acaba 8 bölümden oluşacak diyo 48 sayfa..
-
eğer nette bulamıyosan git bi mobilyacıya rica et onlarda konu ile ilgili dergi kitap vb çok şey vardır belki bir yardımı dokunur illaki bir mobilyacı yardım eder kardeş.
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------
dayı işi ne yokuşa sürüyosun eski marangoz değilmisin sen yardım etsene :)
-----------------------------walla memet abi yapacagı işi gayet kolaylaştırdım gidip sahaflara bakacak bi sürü dergi vardır orda incelesin işine yarayanları alsın evde bi güzel temize geçsin hemde dekorasyon bilgisi edinmiş olur :D bu arada keyifler nasıl abi iyimisin? :D
Toplam Hit: 983 Toplam Mesaj: 6