Mobilyükle'den Kontör Yükledim Gelmedi
-
Acil lazım olarak kontör yükledim, vodafone hizmetleri çalışmıyor çünkü.
mobilyükle.com'dan yolladım, 1-2 dakka dedi 1 saat oldu gelmedi.
Ne yapsam? Acil lazım çünkü, vodafonun hiçbir hizmetine ulaşılamıyor. -
Çok aradin mi bu siteyi hocam ? Bankanın online işlemler kısmından yukleseydin ya ?
-
Mustafa bunu yazdı
Çok aradin mi bu siteyi hocam ? Bankanın online işlemler kısmından yukleseydin ya ?
Abi şifreyi giriyorum doğru olduğu halde ulaşamadım internet bankacılığına.
Çıldırıcam yahu. -
Zeytun-i bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Abi şifreyi giriyorum doğru olduğu halde ulaşamadım internet bankacılığına.
Çıldırıcam yahu.banı nasıl açtırdınn :)))
-
belki kullandigin site de vodafone hizmetlerine baglidir?
-
Numaranı yaz bana operatörünle birlikte göndereyim. www.kontoryukleme.com.tr
-
EnableTurk bunu yazdı
Numaranı yaz bana operatörünle birlikte göndereyim. www.kontoryukleme.com.tr
Bura kime ait hocam?
Buıradan da yükledim dün.
Vodafonun kendine has bir hata varmış, o yüzden anca sabah geldi kontörler. Amacım 25 tl kontürdü, acil lazım diye 3 yerden yükledim 75 tl oldu sabah, fakat gece işimi görmedi ne ironik.
Buradanda yüklemiştim geldi, site senin mi?
Ayrıca konu vod teknikle alakalı imiş, yani (silinebilir halledildi) -
Mustafa bunu yazdı
vodafone.com.tr den yukleyın zor mu arkadas boyle ot bok sıteden yukleyınce hacklendık demeyın
-
hipokondriyak bunu yazdıMustafa bunu yazdı
vodafone.com.tr den yukleyın zor mu arkadas boyle ot bok sıteden yukleyınce hacklendık demeyın
Abi, konuyu bir okusaydın be.
10 yerde yazdık. -
operatörün kendi sitesi kafayı yediğinde en yakın atm den yüklüyorum bim falan ordanda yükleme yapılıyor..
yıllar önce bi bakkaldan yükledim o da böyle boktan bi paravan firma kullanıyoduysa artık 1 gün sonra yükleme yapılmıştı..
-
garanti.com.tr den yükleyin şöyle şeyleri gözünüzü seveyim başka sitelerden almayın.
hem turkcell.com.tr den 20 tl alana 10 tl hediye 1 gb alana 1 gb da yine hediye.
yazık günahtır. aracılara para kazandrmayın.