Mode XL - Militanz [2008]
-

Mode XL - Bacak Arasi.mp3
Mode XL - Düzmece.mp3
Mode XL - Kadife Dilekler.mp3
Mode XL - Manset.mp3
Mode XL - Süpheli.mp3
Mode XL - Tarif.mp3
Mode XL - Terapi.mp3
Mode XL - Travma.mp3
http://rapidshare.com/files/86757608/2008-MdXL.rar
http://uploaded.to/?id=f5enro -
Valla çok saol bende bunu arıyodum :)
-
aga saol ya cok makbule gectı kimsede bulamıyodum full albümü ;))
-
Hacı teşekkür ediyorum Ve 4ever Rap diyorum :)
-
biraz türkçe rape destek olun arkadaşlar, lütfen internetten indirmeyin..
o kadar emek harcamışlar, d&r'da 13 ytl gidin bandrollü albüm alın keyifle dinleyin..
yöneticilerden ricam link daha fazla yayılmadan silsinler...
O kadar çalışmanın ödülünü rapidshare ile vermeyelim...
-
abe bunu yazdı:
-----------------------------biraz türkçe rape destek olun arkadaşlar, lütfen internetten indirmeyin..
o kadar emek harcamışlar, d&r'da 13 ytl gidin bandrollü albüm alın keyifle dinleyin..
-----------------------------
13 ytl diyorsun.bu siteye takılanların belki %70 80 i öğrenci.adam burda 4 5 ytl yi zor buluyor sne gelmıssın 13 ytl verin bandrollü albün alın..bir yorum yazarken 2 kere düşün..bulan var bulamayan var.. -
13 ytlye 13 ytl koydunmu rapid premium alirsin.
-
abe bunu yazdı:
-----------------------------biraz türkçe rape destek olun arkadaşlar, lütfen internetten indirmeyin..
-----------------------------
yeni üye olmuşsun sanırım sen daha fazla durma burda valla şoka uğrarsın yapılan paylaşımı görünce bide rica etsem d&r dan bana bikaç orjinal cd alıp 13 ytl ye kargoya verirmisin paran çok galiba :) -
adam haksız da değil ama ne yapalım işte. Oturduğun yerden indirmek dahakolay geliyo.
Albüme gelince valla Mode XL gibi bi markaya göre pek beğenmedim. Sadece Düzmece, Travma, Tarif, Bacak Arası şarkılarını beğendim :/ ama her zaman derim Türkiye'de tek Gangsta Rap - Mode XL / Basemode Recordz...