folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Model Hava Taşıtı İçin Yardım

Model Hava Taşıtı İçin Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet hocam şimdi sorun şuki tüpleri helyumla doldurduğum zaman vasıtanın kalkmasını sağlarım arkadaki pervanede sağa sola yön vermeye yarar ama

aşağıya nasıl indireceğimi ve orda nasıl tutucağımı bitürlü bulamadım bide ileriye doğru hareketi nasıl sağlıycağım hakkında kesin bir karara varmadım

bu konudada fikri olan söyleye bilir ama asılsorun havalandıktan sonra aşağıya indirip orda tutmak şimdiden teşekkürler

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

ne kadar yük kaldıracaksın  bu iş için tüp kullanamazsın, balon tarzı bişey denemen lazım, ve hacim epeyce büyük olacak haberin olsun, tahtakalede çok büyük balon satan yerler var uygun kalıp ile esneterek sekilde anlattıgın tüplere birazda destek yardımı ile benzetebilirsin

http://www.modelci.net/forum/viewthread.php?fid=76&tid=111&action=printable

bide burada sana fikir verebilecek bazı yazılar var helvum gazını nereden alabilecegin  ne kadar agırlık kaldırabilecegi vs vs...

:) mutluyum, huzurluyum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

buruksu bunu yazdı:
    -----------------------------

ne kadar yük kaldıracaksın  bu iş için tüp kullanamazsın, balon tarzı bişey denemen lazım, ve hacim epeyce büyük olacak haberin olsun, tahtakalede çok büyük balon satan yerler var uygun kalıp ile esneterek sekilde anlattıgın tüplere birazda destek yardımı ile benzetebilirsin

http://www.modelci.net/forum/viewthread.php?fid=76&tid=111&action=printable

bide burada sana fikir verebilecek bazı yazılar var helvum gazını nereden alabilecegin  ne kadar agırlık kaldırabilecegi vs vs...

-----------------------------

hocam tüp derken balon benzeri bişi zaten ama daha sert bir madde istiyorum sivri bişi biraz sertçe çarptığında bom lamasın mesala zeplinleri nasıl yapıyorlarsa ama tabi tamolarak öyledediğil işte anladın sen onu

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    alla alla bişey anlamadım yaw.denemeden belli olmaz hajım.mazleme lazım tek tek

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 742 Toplam Mesaj: 4