folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Model Helikopter Similasyonu Arıyorum...

Model Helikopter Similasyonu Arıyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek

hocalar iyi günler yeni bi helikopter aldım (walkera 1b) ama kullanmak için çok acemiyim uçurmaya kalksamparçalıycam... yanında bide hediye 2 kanallı bi helikopter verdiler(abraham 606) ilk 2 kanallıyla kendimi geliştirip sonra diğerine geçmeyi istiyorum...satın aldığm yerdeki elmanlar kumandayı pc ye bağlayıp helikpoteri uçurabilirsin demişlerdi...kumandanın arkasına aktım girişi var ancak bnde ne kablo ne de similasyon programı var... konu hakkında bilgisi olan ilgilenen arkadaşlar yorumlarını eksik etmezlerse sevinirim...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aldığın yere git bence. bir sor

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    bu işin uzmanı rene ona sor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

o benim rene'm biLir :P :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Üstünden 8-9 saat geçtiğine göre coktan kırdın muhtemelen....

2 kanallı helikopteride yanında hediye ettiklerine göre iyi bi giydirmişler sana muhtemelen...

Simulator olarak realflight g4.5 yada aeroflyı kullan...

Ama özellikle helikopter direk simulatorle uğraşarak ucurulabilecek bişi değildir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek
    yok hocam aman ağzını hayra aç :D kırılmadı daa :D ilk 2 kanallıyla denemeler yapıyorum aşağıya fln indirip uçuruyorum fln ama diğerini kullanmak için biraz tecrübe biraz da cesaret toplamam gerekio... baktım kumandanın da arkasında bi giriş var bi soraım dedim.. saolasın bu arada
Toplam Hit: 972 Toplam Mesaj: 6