Model R/C Araçlar Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

Merhabalar arkadaşlar;

Uzaktan Kumandalı Benzinli ve Elektrikli model araç satışı ve teknik servisi ile ilgili bir mekan açmak düşüncesindeyim.(Ototmobil, Uçak, Gemi ve motorsuz model araç). 

Bu hobi ile ilgilenen arkadaşlardan önerilerini ve düşüncelerini almak istiyorum.Ankara ya açmayı düşünüyorum.

Konu ile ilgili her türlü düşüncenize açığım.Ortalama yatırım maliyeti 70-80 bin TL dir. 

ALternatif yatırım konularıda abartılmamak koşulu ile tavsiye niteliğinde yazılabilir.

Saygılarımla 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Bizde daha önce bi yakınımla düşündük bunu sonra vazgeçtik , bence cok riskli.

Zaten internette araç satışı yapan bir çok site var hocam , biz parça araç alım satımını ordan yapıyoruz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

Bir kaç örnek link verirmisin hocam. Ankarada bu işelr nerden yürüyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

solutionman bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhabalar arkadaşlar;

Uzaktan Kumandalı Benzinli ve Elektrikli model araç satışı ve teknik servisi ile ilgili bir mekan açmak düşüncesindeyim.(Ototmobil, Uçak, Gemi ve motorsuz model araç). 

Bu hobi ile ilgilenen arkadaşlardan önerilerini ve düşüncelerini almak istiyorum.Ankara ya açmayı düşünüyorum.

Konu ile ilgili her türlü düşüncenize açığım.Ortalama yatırım maliyeti 70-80 bin TL dir. 

ALternatif yatırım konularıda abartılmamak koşulu ile tavsiye niteliğinde yazılabilir.

Saygılarımla 

reneye danış hocam rc işlerine o bakıyor genelde :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

hocam ankarada bu işler genellikle tanıdık arkadaş çevresi ile hallediliyor herkes birbirine yardım eder ama daha profesyonel dersen dikmen de biri vardı ihtiyacın olacak her türlü malzemeyi temin eder ve tamir işiylede ilgilenir hemde ofisi falan yok evden hallediyor:D distriibütörlük varmıydı bilmiyorum

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

hocam servo motor gibi parçalar trde çok pahalı uygun getirirsen iyi olur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

oksijen bunu yazdı:

hocam servo motor gibi parçalar trde çok pahalı uygun getirirsen iyi olur.

ankara bahçeli 7.caddenin arkasında 2.el pazarı her cumartesi kuruluyor oradan ucuza parça bulabilirsiniz

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

hocam yurtdışından kendin getirtmeyeceksen bence bulaşma. bu arada hayırlı olsun umarım açıarsın ucuza bi trex450 toplarsan senden alırım :d

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

konuyla çokta alakası yok ama yazın maverick strada evo xt aldım

iyi hoş güzel ama 8-10 saat şarj ediyosun 15 dk ya kullanıyosun yada kullanamıyorsun

bu yönden çok kötü

maaasebeci....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

hocam reklam vermek gibi olmasın eğer reklam derseniz de değiştiririm içeriği, çünkü söyleyeceğim yerle ilgili hiçbir bağım yok...

ankara keçiörende erenhobi diye bir yer var, adam normal fiyatların altında satış yapıyor, uygun satıyor, ve tanıdığım birçok hobicinin haberi var burdan ve en az 1 kere alışveriş yapmışlığı var, ben izmirdeyim 2 offroad aracımıda ordan aldım bir problem çıkmadı, istersen gider konuşursun yada mekana bakar fikir edinirsin

birde beni ve birçok öğrenci hobiciyi bu tür dükkanlardan soğutan birşey var, aşırı pahalılar, burda hobi mağazalırnda 18tl olan pinionu ben 8tl ye yabancı siteden aldım, ezrun setler heryerde 80-100$ arasında, mağazalarda 250tl den aşşağı yok

ayrıca çok tutan modellerin yedek parçalarına ağırlık verebilirsin, GP olarak baja, mcd EP olarakda traxxas ın bütün modelleri çok tutuyor

uçak yada heli hakkında bilgim yok, kara araçlarıyla ilgileniyorum

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
Toplam Hit: 1078 Toplam Mesaj: 10