Model Uçak Yapmak
-
Bundan 6 yıl önce filan model uçak yapıyordum.Yaptığım 3 model var hepsi kurma pervaneli.Ve bu aralar canım sıkılmaya başladı ve yeniden model uçak yapmayı planlıyorum.Ancak o zamanlarda kurs'da hoca gerekli herşeyi bize sağlıyordu şimdi kendim temin etmem gerekecek.
Bu konuda THK'nun modellerini tercih etmek istemiyorum çünkü malzemeleri acayaip dandik.3 sene önce alıp bakmıştım tahta malzemeleri tam anlamı ile rezaletti heryeri budak doluydu ve kesimleride aynı şekilde berbattı.Tahta malzemeler o kadar dandikti ki maket bıçağı kesemiyordu.
Kursda hoca bize bizim kullandığımız ahşap malzemelerin bilmemne ağacı olduğunu filan söylemişti.Jileti hafifçe bastırarak bile kesebiliyorduk.Bu konuda Ankara'da modelci arkadaşlar kurs filan demeden evde boş zamanlarımda çalışabilmem için gereken, plan, alet, edevatda nerelere başvurmam gerektiği konusunda bilgi verirse sevinirim..
-
bende gittiydm Selcukda egitimi var
-
rene ye ulaş kanımca;
http://www.youtube.com/watch?v=HGccKmt4tho&feature=channel_page
-
bence rene ye bir pm at o konuda yardımcı olabiletesi yüksek
-
reneninde işi güçü yok :)
-
Aklıma Rene geldi ama işinden gücünden zaman bulabiliritesi olmadığından topic açtım.Herhalde Tbt'de birtek o model uçak ile ilgilenmiyordur:D
Ve Kurs konusunda arkadaşlar çalıştığım için gidemem.O yüzden kurs önermeyin lütfen.
-
ya benımde cok ilgimi çekiyor bende yapmak istiyorum hiç kurs almadım ama bnu evde öğrenemez miyim?
ufak capta yapmaya calıssam ?