folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Model Uçak Yapmak

Model Uçak Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Bundan 6 yıl önce filan model uçak yapıyordum.Yaptığım 3 model var hepsi kurma pervaneli.Ve bu aralar canım sıkılmaya başladı ve yeniden model uçak yapmayı planlıyorum.Ancak o zamanlarda kurs'da hoca gerekli herşeyi bize sağlıyordu şimdi kendim temin etmem gerekecek.

Bu konuda THK'nun modellerini tercih etmek istemiyorum çünkü malzemeleri acayaip dandik.3 sene önce alıp bakmıştım tahta malzemeleri tam anlamı ile rezaletti heryeri budak doluydu ve kesimleride aynı şekilde berbattı.Tahta malzemeler o kadar dandikti ki maket bıçağı kesemiyordu.

Kursda hoca bize bizim kullandığımız ahşap malzemelerin bilmemne ağacı olduğunu filan söylemişti.Jileti hafifçe bastırarak bile kesebiliyorduk.Bu konuda Ankara'da modelci arkadaşlar kurs filan demeden evde boş zamanlarımda çalışabilmem için gereken, plan, alet, edevatda nerelere başvurmam gerektiği konusunda bilgi verirse sevinirim..

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayerMurat
    PlayerMurat's avatar
    Erkek
    bende gittiydm Selcukda egitimi var
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    bence rene ye bir pm at o konuda yardımcı olabiletesi yüksek

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayerMurat
    PlayerMurat's avatar
    Erkek
    reneninde işi güçü yok :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Aklıma Rene geldi ama işinden gücünden zaman bulabiliritesi olmadığından topic açtım.Herhalde Tbt'de birtek o model uçak ile ilgilenmiyordur:D

Ve Kurs konusunda arkadaşlar çalıştığım için gidemem.O yüzden kurs önermeyin lütfen. 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

ya benımde cok ilgimi çekiyor bende yapmak istiyorum hiç kurs almadım ama bnu evde öğrenemez miyim?

ufak capta yapmaya calıssam ?  

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 1631 Toplam Mesaj: 7