folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Modem Alcam Hangi Siteden Aliyim Acil Yardim

Modem Alcam Hangi Siteden Aliyim Acil Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar benim midem airmax di piktel yani cirtladi :D yeni mi modem almayi dusunuyorum

aklimda olan markalar U.S robot zoom zysel midir nedir :D bide hangi siteden yada hangi marketden aliyim

bursada kaliyorum teknosa teknolojix vatancop. elektro filan var

kablosuz ve usbyede gelek yok ama 3 pc baglancek ethr.den böyle iyi bir şeyler bakiyorum 100 lira civari googlda baktim herkes bi telden kim ne almişsa onu söyluyo

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

zxyel

okunuşuyla  zööyzsee

Zyxel Prestige 660HW-T1 Kablosuz

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    :) hangi siteden alsam ya

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

evde kullanacaksın minimum 3 port olacak 100 ytl civarı olacak,

airtiesdan şaşma hocam o zaman...

www.mavibilgisayar.com güvenilirdir, garanti konusunda hemen muattap bulursun, gir al yarın akşam kargolarlar mng kargo ile ertesi gün elinde olur...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    hocam airtes + mintom aldik yalan oldu max 1 yil dayaniyorlar şimdie pikatel buzdolabina atiyom ikide bir :) ama sen diyorsan airtes iyidir ben kefilim ona yöneliyim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

ben bunu aldım canavar gibi çalışıyor

http://urun.gittigidiyor.com/PIKATEL-AIRMAX-101-KABLOSUZ-1-PORT-ADSL-MODEM_W0QQidZZ18062563

telekomun dağıttığı modemden o yüzden bu fiyata yoksa 100 civarında bu

edit: 3 pc bağlıcamışsın görmedim onu. sana 4 portlu bakmak lazım o zmana

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    keysmart tavsiye ederim fiyat aralığını bilmiyorum dayanıklı performansıda iyi teknik serviside , telekomun verdi modeme yanaşma !! başlı başına arıza ..... Amor modem hiç kapanmıyor adana şartlarında havasız bir yerde monteli klima yok vsre 24 saat yogun çalısıyor buz dolabına filan sokmadık simdia kadar birkere elektrik gitti geldi bir kaç cihazla beraber modemlede vedalasmıstık garanti kapsamındaydı  4 model üstünü yolladılar eski ellerinde olmadıgı için

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek
    hepsiburada.com çok  iyi origo nun modemlerı çok iyi  tavsiye eederım ama rene nın dedıgı gıbı airties den şaşma
Toplam Hit: 1306 Toplam Mesaj: 8