Modem, Donanım, Anten Uzmanları
-
Arkadaşlar merhaba,4.kattaki komşum benden internet çekiyor,2 gün çok güzel giriyor 3 gün berbat çekiyor net, bende aşağıdaki resimlerde görüldüğü üzere Airties Air 4310 un içini söktüm ki anten daha iyi çeksin diye.
Fakat pek fazla birşey farketmedi,Şimdi bu resimde görünen antene ben nasıl bir uygulama yaparsam Air 4310 un çekim kapasitesi artar,veya benim evde kullandığım asus dsl n14 u modemime ne yapabilirim ki çekim alanı artsın.
Komşumun evinde airties 1 diş çekiyor.
-
-
Modemin yada komşunun bilgisayarının yerini değiştirmek belki işe yarar. Onun dışında resimdeki cihaza müdahale etmenin ciddi faydası olmaz diye düşünüyorum.
Komşuna kablo çek yada ortalama 300 tl maliyetle adam gibi kablusuz ekipmanı al. Kablo öncelikli çözümün olsun.
-
-
Devreyi alüminyum folyo ile sarın. Şaka bir tarafa, yapacağınız hiç bir şey adam gibi hissedilebilri bir çözüm üretemez, çanak yapıda bir aparatla bile denemiştim.
-
mugen bunu yazdı
Devreyi alüminyum folyo ile sarın. Şaka bir tarafa, yapacağınız hiç bir şey adam gibi hissedilebilri bir çözüm üretemez, çanak yapıda bir aparatla bile denemiştim.
Devreyi alüminyumla sarmak kısa devre yaptırabilir dikkatli olmak lazım. Bence pek bi faydası olmaz. Dark'ın 35 40 tl ye routerları var hocam al komşuna WISP modunda kur keyfine bak :)
-
anteni sokmen modemi mundar etmekten başka bir işe yaramicak
-
http://www.teknotrik.com/kablosuz-ag-sinyal-gucu-artirmak.html
Videoları var youtube de işe yarar sanırım