Modem İnfilak Etti
-
Başlıktanda anlaşıldığı gibi modem karalara bağladı, geçenlerde bilgisayarın kablolarını düzeltirken söküp takmak zorunda kaldım dalgınlıkla, 2 + 1 kolonumun güç kablosunu modeme taktım :| modemle aşırır benzerliği olduğu için fark edemedimde modemden 2 - 3 defa pıt pıt diye ses geldi ve duman çıktı, şimdi çalışmıyor power 'ı güç almıyor yani modemin markası Pikatel AirMax 101, garantiside yok bu konuda bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim en azından napim ? konuyuda yanlış yere açtıysam sorry :S
-
Valla hoca garantisi varsa garantiye gönder. Aksi halde o modemi çöpe at.
Başlıkta yılın başlığı olmaya aday :|
-
Xir bunu yazdı:
-----------------------------
2 + 1 kolonumun güç kablosunu modeme taktım :|
-----------------------------Helal olsun hocama :D
Kullanıcı hatası derler.. derler de derler. :)
-
elektrikçiye götür tamir ederler
-
hocam uçmuş o modem :DBenim modemde şimşekler yüüznden yanmştı. ARkadaşın modemi 3 defa yandı şişşekler yüzünden D: Garantiye girmiyor ayrıca..
Ben yenisini aldım şahsen..ARkadaşta 3 tür yeni modem alıyor...
Ayrıca .. O ne biçim başlık yaw:D
Her halde modem hava ya uçtu falan sandım..
-
Eğer modem üzerinde bir leke iz kırık catlak vs yoksa, garanti içidir bişi olmaz...
Fakat modemi garantisi olmadığını söylemişsin...
Modemi elektrikciye götürsen en az 20 30 lira para ister, düzgün yapacağının garantiside yok...
Git bi tane modem al hocam ucuzundan...
-
Önce elektrikçiye götüreyim 10 milyondan fazla isterse yeni modem alırım artık yapıcak birşey yok :| bilgiler için sağolun... başlık abartı oldu farkındayım :)
-
pikatel modem ttnetin verdiğiyse garantisi var, garantisi bitmişse bile uygun bir fiyata bakıyorlardır, sanırım elkotek firmasıydı. önce telefonla ara bozulduğunu söyle ve kargo ile firmaya yolla, tamir edip gönderirler. 4 portlu yeni modemler çok pahalı. 4-5 yılda 2 kere bozuldu gönderdim sağlam geldi.