Modem İnfilak Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

Başlıktanda anlaşıldığı gibi modem karalara bağladı, geçenlerde bilgisayarın kablolarını düzeltirken söküp takmak zorunda kaldım dalgınlıkla, 2 + 1 kolonumun güç kablosunu modeme taktım :| modemle aşırır benzerliği olduğu için fark edemedimde modemden 2 - 3 defa pıt pıt diye ses geldi ve duman çıktı, şimdi çalışmıyor power 'ı güç almıyor yani modemin markası Pikatel AirMax 101, garantiside yok bu konuda bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim en azından napim ? konuyuda yanlış yere açtıysam sorry :S

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Valla hoca garantisi varsa garantiye gönder. Aksi halde o modemi çöpe at.

Başlıkta yılın başlığı olmaya aday :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

Xir bunu yazdı:
    -----------------------------

2 + 1 kolonumun güç kablosunu modeme taktım :|

-----------------------------

Helal olsun hocama :D

Kullanıcı hatası derler.. derler de derler. :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

elektrikçiye götür tamir ederler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

hocam uçmuş o modem :DBenim modemde şimşekler yüüznden yanmştı. ARkadaşın modemi 3 defa yandı şişşekler yüzünden D: Garantiye girmiyor ayrıca..

Ben yenisini aldım şahsen..ARkadaşta 3 tür yeni modem alıyor...

Ayrıca .. O ne biçim başlık yaw:D

Her halde modem hava ya uçtu falan sandım..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Eğer modem üzerinde bir leke iz kırık catlak vs yoksa, garanti içidir bişi olmaz...

Fakat modemi garantisi olmadığını söylemişsin...

Modemi elektrikciye götürsen en az 20 30 lira para ister, düzgün yapacağının garantiside yok...

Git bi tane modem al hocam ucuzundan...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

Önce elektrikçiye götüreyim 10 milyondan fazla isterse yeni modem alırım artık yapıcak birşey yok :| bilgiler için sağolun... başlık abartı oldu farkındayım :)

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

pikatel modem ttnetin verdiğiyse garantisi var, garantisi bitmişse bile uygun bir fiyata bakıyorlardır, sanırım elkotek firmasıydı. önce telefonla ara bozulduğunu söyle ve kargo ile firmaya yolla, tamir edip gönderirler. 4 portlu yeni modemler çok pahalı. 4-5 yılda 2 kere bozuldu gönderdim sağlam geldi.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
Toplam Hit: 1636 Toplam Mesaj: 8