Modem İp Ayarları
-
slm müridler airties 205 modem kullanıorum. hup tan 10 kişiye dağıtıyorum 1-2 tane kablosuz bağlantı izin vermem gerekiyo ben bunları hepsini nasıl kontrol altında tutabilirim. nasıl ve ne gibi ayarlamalar yapmam lazım. yani sadece benim istedeiklerime izin verip diğerlerini engellemem gerekiyo. ve bağlantı hızını kişilere göre nasıl ayarlarım.
-
ben bi kez airties rt111 kullandım hatta bizim okuldada o var ve onun panelinde clientleri görebiliyor istedigin mac adresinide engelleyebiliyodun paneline bi daha bak istersen. açmak icin 192.168.2.1 i denemeni öneririm. ...
-
arkadaşın dediği gibi modemin ayar konsoluna gir ve orda mac adrslerinden istediğin pc yi kapatıp açabiliyorsun. Hızını ayarlama gibi birşey yok! O seninle onun mesafesi arasında olan birşeydir
-
192.168.2.1 gir modeme oncelıkle şifre koy ondan sonra modeme giriş yaptıktan sonra solda firewall var oraya tıkla mac cikiyo ordan mac adresi filtrele var istedigine veriyosun istemedıgıne vermıyosun pc isimleri siralanıyo orda hadı kolay gelsın
-
tmm beyler cok saolun ayarladım .
Toplam Hit: 1637 Toplam Mesaj: 5