Modem Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar d smartın kampanya süresi bitince internet pahalıya geldi şimdi ttnetin ayda 44+3 tl lik kampanyasına yöneldik.Modem arıyoruz şimdi.3 kişi kullanacağız  üst kat alt kat.Şimdi ki d smartın verdiği modem biraz sıkıntılıydı.Alacağımız kutu ne olmalı internete rahatça kablosuz halde bağlantı sağlayan bir modem lazım.Çok ucuk kaçık şeyler olmasa iyi olur

http://www.vatanbilgisayar.com/air-5342-150mbps-kablosuz-n-adsl2-4-port-modem.html

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-td-w8151n-150mbps-n-kablosuz-5dbi-antenli-wps-adsl2-modem-router-ap/productDetails.aspx?productId=bd303261&categoryId=3009801

http://www.vatanbilgisayar.com/air-5343-150mbps-kablosuz-n-adsl2--4-port-modem.html

bu nasıldır ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

ben airtiese 6271 modemden dolayı kılım hacı

tplink al ucuzundan ondan iyi iş görür

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    endenius bunu yazdı

çekim gücü önemli hocam bizim için

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Asus'un 4-5 tane anteni olan modemleri var hocam baz istasyonu gibi her yerden çeker. 150-170 lira arasında değişir fiyatları. Ortaklaşa alın işte. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

tplink alma da ne alırsan al. airties bu işin erbabı. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    endenius bunu yazdı

çekim gücü önemli hocam bizim için

ozaman zaten airties yaramaz sana hacım (bende önermiyorum zaten :D ) high power ürün lazım sana

http://www.sanalmarketim.com/buffalo-wbmrhpgnv2-airstation-ntechnology-150mbps-high-power-adsl2-modem-router/p_43175/

daha önce kullanmadım denemedim duymadım bile

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hem ofiste hem evde airties 5341 kullanıyoruz ofiste 7 tane bilgisayar evde 2 tane bilgisayar bağlanıyor. 150 m2 evde her yerde çekiyor.

evin bi ucunda olan modeme balkondan bağlanıyorum rahatça...

ucuz yollu birşeyler arıyorsan 50-70 arası bir fiyatı vardı...

150 mbps'a kadar destekliyordu yanılmıyorsam...

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    5341 72mpbse kadar desteklıyor 5342 150 mpbse kadar.bızım o kdar hızımız olmayacak 16 megabıt net olacak bı farkı var mı acaba ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.teknosa.com/urunler/125430331/airties-air5343-150-mbps-wireless-modem

baya bi çekiyor alt kat üst kat sorunsuz giriyirum .modem tam evin ortasında .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 882 Toplam Mesaj: 9