Modem Pandikleme Alişkanlik Yapar Mı ?
-
günaydin ,
1 hafta da 2,6 gb indirebilim ve bu rapid ipn.si 100 mb ta bir pandiklemek zorunda kalıyoruz acaba alişkanlik yapar mı ? otomaik olorak10-14 dk da bir
pandikliyorum hareketleirm değişti valla ya ne biçim seymıs bu hala da indiremedim hepsini tam olorakj cafe gittim yanımda kız var 10 dk bir ellerim
kendiliğinde havaya kalkıyor :D rezil olucak varya allah'tan kımse cakmadı ve 1 günlüğüne bıraktım indirmei gecen aksamdan beridir durmadan indsiryorum
yine ve benım eller yine benden bagimsiz hareket ediyor :D
-
unutmadan bu resetleme olayı şaka bi yana bozulur mu yarı yolda bırakır mı benı ? cok fazla pandiklemek sakıncalı mıdır ?
-
onu da insan gibi düşün FARZET seni de biri 14 dk da bi pandiklese :D nolur? senin de psikolojin bozulur ....
şaka bi yana modeme zarar verebilitesi yüksek hareketler yapıosun çok reset zarar verebilir diye düşünüyorum
-
O kadar cok elektriği kesip geri getirme işlemi sakat, alet donanımsal olarak hasar görebilir..
COk fazla modemin panelinden resetleme işide sistemin firmwareinin zarar görmesine neden olabilir, sonucta içinde dandik bi web server calışıyor...
Ama soft olarak resetleme elektirğini kesmekten cok daha mantıklı...