Modem Pandikleme Alişkanlik Yapar Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zagrub
    Zagrub's avatar
    Erkek

günaydin ,

1 hafta da 2,6 gb indirebilim ve bu rapid  ipn.si  100 mb ta bir pandiklemek zorunda kalıyoruz acaba alişkanlik yapar mı ? otomaik olorak10-14 dk da bir 

pandikliyorum hareketleirm değişti valla ya ne biçim seymıs bu hala da indiremedim hepsini tam olorakj cafe gittim yanımda kız var 10 dk bir ellerim

kendiliğinde havaya kalkıyor :D rezil olucak varya allah'tan kımse cakmadı ve 1 günlüğüne bıraktım indirmei gecen aksamdan beridir durmadan indsiryorum

yine ve benım eller yine benden bagimsiz hareket ediyor :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zagrub
    Zagrub's avatar
    Erkek
    unutmadan bu resetleme olayı şaka bi yana bozulur mu yarı yolda bırakır mı benı ? cok fazla pandiklemek sakıncalı mıdır ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek

onu da insan gibi düşün FARZET seni de biri 14 dk da bi pandiklese :D nolur? senin de psikolojin bozulur ....

şaka bi yana modeme zarar verebilitesi yüksek hareketler yapıosun çok reset zarar verebilir diye düşünüyorum

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

O kadar cok elektriği kesip geri getirme işlemi sakat, alet donanımsal olarak hasar görebilir..

COk fazla modemin panelinden resetleme işide sistemin firmwareinin zarar görmesine neden olabilir, sonucta içinde dandik bi web server calışıyor...

Ama soft olarak resetleme elektirğini kesmekten cok daha mantıklı... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1533 Toplam Mesaj: 4