Modem Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

arkadaşlar kablosuz bağlantıya girebiliyorum ama ethernetten bağlandıgımda ise bağlantı bulunamadı diyor. bir kerede dns ler çakıştı sanırım. bu konuda ne yapabilrim ?

sistem: w7

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

sarı ünlem çıkıyorsa sağ altta önce sorun gider de, pcnin ve modemin wifi'sini kapat ethernet kablosunun ilgili ışığının açık olduğundan emin ol, pc yeniden kapat aç, modem yeniden kapat aç, ethernet girişini değiştir, farklı pc ile dene, ethernet kablosunu değiştir, modem reset at, müşteri hizmetlerini ara provasing yönlendirsinler, olmazsa tekrar ara güncelleme atsınlar hala olmuyorsa modemi değiştir :) 

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Kablo, ethernet kartı ya da modemin portundan biri bozuktur. 

DNS çakışması değil de IP çakışması olabilir. IP adresi değişince çözülür.

Olaylara karışmayın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

tanımlanamayan ağ sorunu var amma ve lakin arayüz e bile giremiyoruz. kabloyu yarın tester ile denicez

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

NetCut ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ethernet manuel ip mi otomatik mi bazen ondan oluyor. 

Toplam Hit: 513 Toplam Mesaj: 6
modem