Modem Sorunu
-
Modemim quake marka 2 kişi kullanıyoruz.Sorun biri bilgisayarını açınca internetin gidip gelmesi.Sadece ben de mi oluyo bu?Yardımcı olursanız sevinirim.
-
soru pek açık olmamış.iki kişi kullanıyoruz diyosun ama biri açınca gidiyor diyosun. Modem kimin evinde.Bağlantıları kontrol etsene. Modemin çıkışında sorun olabilir ya da başka şeylerde.. biraz ayrıntılı yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz
-
bilgisayarı açınca PPP ve adsl ışığı yanıp sönüyor ve net gidiyor.Sorun bağlantı ya da kablolarda değil (kablolarda da biraz var sorun ama dediğim ondan kaynaklanmıyor)Modem benim evde duruyor.Modemin çıkışında da sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer çıkışları da denedim..
-
internet kimin evinde gidip geliyor ki. Ya bağlantı yetmiyo sanırm.Bu da kablo ile alakalı diye düşünüyorum. Hattınızda parazit falan da olabilir. 444 03 75 i arayıp hattınızla ilgili sorun varsa bilgi alabilirsiniz
-
modemin hub mantığı ile çalışıyosa bu bahsettiğini yaşaman doğal.
-
hub mantığı nedir? diye sorcaktım arkadaş anlattı biraz sanırım switch diye bi mantık daha varmış bunları modemden birbirine dönüştürebilir miyiz yoksa modemine göre mi değişiyor sorum saçma olabilir ama kusura bakmayın artık bilmiyorum çünkü :)
-
Modem özelliği olduğu için modem üzerinden değiştirme seçeneğin yok...Eğer modem otamatik ip atıyosa elle TCP/IP ayarlarını girmediyseniz istersen elle ip vermeyi bi dene sorunuz düzelebilir.(2 bilgisayarda)Bi sorunda şu eğer sadece bir bilgisayara elle ip verip diğerine otamatik al dediysen bundanda kaynaklı olabilir.Ozaman elle ip verilmiş bilgisayarın TCP/IP ayarlarını otomatik al işaretle.Nasıl yapılcağı hakkında bilgin yoksa yardımcı olabilirim.
Toplam Hit: 1730 Toplam Mesaj: 7