Modem Sorunu.
-
Arkadaşlar bende linksysg54 model modem var. Modeme wireless ile bağlanıyorum ilk 20 30 dk sorunsuz bağlanıyorum sonra ne oluyorsa oluyor internet var hatta msnde arkadaşlarla konuşuyorum ama internet tarayıcılarından web sitelerine girmeye çalıştığımda sayfa bulunamadı diyor. Modeme reset atmadanda sorun çözülmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirm arkadaşlar.
Modemi servise gönderdim hiç bir sorun bulamadılar.
-
modemde sorun yok senin sisteminde bende de aynısı oluyordu trojan var sanırım güzel bir tarama yap tekrar bağlan
ağ bağlantısını onardıktan 1-2 dk. sonra sorun çözülüyordu bende
-
Hocam modemi kapatıp açmadan sorun çözülmüyorsa, bu senin sistemin ile ilgili bir prblemdir. Önce bir başka modem bul deneme yap. Sorun devam ediyorsa yine ödünç bir bilgisayar al dene. Böyle daha kolay anlaşılır problem.
-
Başka modemde netten kopma olmuyordu. Benim modemle başkasında sorun olup olmadığını bilmiorum ama olmuyordu sanırım. Tarama yaptım trojen çıkmadı mcafree kullanıyorum program olarak önerebilicdğein bi antovirüs varmı peki.
-
eset nod32 3.0 ve üzeri en iyisi bana göre bunun yanında ad-aware de oldu mu sırtın yere gelmez :D hocam seninki büyük olasılık sistem hatası bende de bir ara sürekli oluyordu bir de internet explorer yerine başka tarayıcı kullanmayı dene firefox veya opera bazen internet explorerden de sorun olabiliyor ama sen illa da internet explorer kullanacağım diyorsan sağ tıklayıp özelliklerden geçmişi sil ve internet explorer ayarlarının en yüksekte olup olmadığını kontrol et ayarları varsayılan olarak da yapabilirsin bir de bilgisayarındaki mevcut güvenlik duvarı internete erişmeni engelliyor olabilir güvenlik seviyesinin her zaman orta olması iyidir yüksek olduğu zaman bazı sorunlar ortaya çıkabiliyor kolay gelsin
-
modemini başka bir yerde dene bakalım kopma olacak mı
-
Explorerden tutun firefoxa google croma kadar ne varsa kullandım hepsinde aynı virüs programını sildim yine aynı
Toplam Hit: 899 Toplam Mesaj: 7