Modem Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Meraba beyler elimdeki mevcut modem ihtiyacımı karşılamıyor, hemen hergün yurdışındakilerle akraba aile vs, wifi üzerinden iletişimimiz oluyor fakat hem dağıtıcı hem modemin sinyal gücü yeterli performans gösteremiyor bi 10-15 metre sonra kapsama alanı dışına çıkıyor elimdeki 150mbps tplink şuan elimdeki, 24mps internet var ama modem sayesinde bi sikime yaramıyor şuan,

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-td-w8968-300-mbps-modem-router-tp-link-tl-wa850re-300mbps-kablosuz-n-menzil-genisleticisi/productDetails.aspx?productId=bd303128&categoryId=3009801&SKU=BD303128#Yorumlar

bu dikkatimi çekti sadece bu modem işimi görürmü yoksa menzil genişleticide gereklimidir ?

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

marka olarak zyxel oneririm. daha iyisi vardir belki tp yide cok ovuyorlar ama onun musteri hizmetleri cok iyi.

ttnet interneti kesmis modemciye beni sarmisti. temiz 1 saat yardimci oldu :)

1 hafta sonra acip biz kesmisiz meger dedi. iste  o zaman yapabilsem kufretmek iyi olurdu.

futurist tarafından 14/Kas/14 18:33 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Müritler meraba modemi aldım kurulumunu yaptım kullanıyorum sorun için yeni başlık açmayayım dedim,

(http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-td-w8968-300-mbps-modem-router-tp-link-tl-wa850re-300mbps-kablosuz-n-menzil-genisleticisi/productDetails.aspx?productId=bd303128&categoryId=3009801&SKU=BD303128#Yorumlar)

fakat aldığım günden itibaren hem kablosuz hem kablolu bağlantıda sürekli proxyi otomatik algılamama hatasıyla karşılaşıyorum (windows 8.1 sorun giderme modülü öyle diyor) chrome da zenmate kullanıyorum bu belki neden olabilir fakat diğer cihazlardaki (cep telefonları, ev pc) alakası nedir ? onlarda niye devamlı bağlantı kopuyor ? wifi ile cihazlara bağlantı gerçekleşebiliyor fakat internet bağlantısı olmuyor, hem modem routerin hem menzil uzatıcının kurulumlarını yaptım sorun nedir peki ? belli aralıklarla devamlı oluyor bu sürekli,

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
Toplam Hit: 941 Toplam Mesaj: 3