Modem Ve Net Hızı Hakkında Sorularım?
-
arkdaşlar elimizde mildown mu ne yanlış yazmış olabilirim öle bir marka modem var 3yıllık 4096 sınırsız net var fakat 4 pc ye baylaşıyoruz anlaradaki evde ise 1024 var modem airtelles mi ne anakradaki canavar gibi şimdi burdaki tamam 4 pc ye dağılıyor ama gece sadece ben oluyorum yinede öle hız göremiyorum 4 kişi birden girdiğinde ise sayfa bile açmıyor ne testinde ise 3200 lerde görüyor telekom göreceği ens on hız 4096 nın zaten o civar dedi şimdi siz ne önerrirsiniz modem değiştirsem işe yararmı
-
biz 4096 yı 300 bilgisyarda kullanıyoruz download hızımda 25 iek 30 kb arasında değişiyor.sizin bilgisayarların özellikleri ne? özellikle ram durumu?
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
arkdaşlar elimizde mildown mu ne yanlış yazmış olabilirim öle bir marka modem var 3yıllık 4096 sınırsız net var fakat 4 pc ye baylaşıyoruz anlaradaki evde ise 1024 var modem airtelles mi ne anakradaki canavar gibi şimdi burdaki tamam 4 pc ye dağılıyor ama gece sadece ben oluyorum yinede öle hız göremiyorum 4 kişi birden girdiğinde ise sayfa bile açmıyor ne testinde ise 3200 lerde görüyor telekom göreceği ens on hız 4096 nın zaten o civar dedi şimdi siz ne önerrirsiniz modem değiştirsem işe yararmı
-----------------------------Arkadaşım, öncelikle modeminin fabrka ayarlarına bir dön modemi tekrar kurup böyle dene hatta güncelleme dosyası
war sa onuda bul bi kur 3 yıllık modem diyorsun..
Tek bilgisayarda hızın nasıl?
Bilgisayarın dns i otomatik mi alıyor? elle dns mi verdin?
3200kbps normal..4096 portuna tanımlanır sana ulaşana kadar %20lik bir kayıp yaşar(santrale uzaklık ve gürültü yüzünden)
Eğer 4 pc girince sayfa bile açamıyosan direk virüs vardır diyebilirim.
-
dns yi filan otomatik yaptık pc lerden tekinin ram durumu kötü olabilir ama diğerleri en az 256 benimki 1024 mesela benim ram 1024 ama gece sadee ben varken bile nete giriyorum kimi zaman 350 ile download ediyor ama çok nadir yoksa yine 120 lerde filan