folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Modem Ve Net Hızı Hakkında Sorularım?

Modem Ve Net Hızı Hakkında Sorularım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    arkdaşlar elimizde mildown mu ne yanlış yazmış olabilirim öle bir marka modem var 3yıllık 4096 sınırsız net var fakat 4 pc ye baylaşıyoruz anlaradaki evde ise 1024 var modem airtelles mi ne anakradaki canavar gibi şimdi burdaki tamam 4 pc ye dağılıyor ama gece sadece ben oluyorum yinede öle hız göremiyorum 4 kişi birden girdiğinde ise sayfa bile açmıyor ne testinde ise 3200 lerde görüyor telekom göreceği ens on hız 4096 nın zaten o civar dedi şimdi siz ne önerrirsiniz modem değiştirsem işe yararmı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    biz 4096 yı 300 bilgisyarda kullanıyoruz download hızımda 25  iek 30 kb arasında değişiyor.
    sizin bilgisayarların özellikleri ne? özellikle ram durumu?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkdaşlar elimizde mildown mu ne yanlış yazmış olabilirim öle bir marka modem var 3yıllık 4096 sınırsız net var fakat 4 pc ye baylaşıyoruz anlaradaki evde ise 1024 var modem airtelles mi ne anakradaki canavar gibi şimdi burdaki tamam 4 pc ye dağılıyor ama gece sadece ben oluyorum yinede öle hız göremiyorum 4 kişi birden girdiğinde ise sayfa bile açmıyor ne testinde ise 3200 lerde görüyor telekom göreceği ens on hız 4096 nın zaten o civar dedi şimdi siz ne önerrirsiniz modem değiştirsem işe yararmı
    -----------------------------

Arkadaşım, öncelikle modeminin fabrka ayarlarına bir dön modemi tekrar kurup böyle dene hatta güncelleme dosyası

war sa onuda bul bi kur 3 yıllık modem diyorsun..

Tek bilgisayarda hızın nasıl?

Bilgisayarın dns i otomatik mi alıyor? elle dns mi verdin?

3200kbps normal..4096 portuna tanımlanır sana ulaşana kadar %20lik bir kayıp yaşar(santrale uzaklık ve gürültü yüzünden)

Eğer 4 pc girince sayfa bile açamıyosan direk virüs vardır diyebilirim.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    dns yi filan otomatik yaptık pc lerden tekinin ram durumu kötü olabilir ama diğerleri en az 256 benimki 1024 mesela benim ram 1024 ama gece sadee ben varken bile nete giriyorum kimi zaman 350 ile download ediyor ama çok nadir yoksa yine 120 lerde filan
Toplam Hit: 627 Toplam Mesaj: 4