Modem Ve Pin
-
Arkadaşlar linksys cisco wireless 4 port bi modem aldım wireless bağlantısında benden pin istiyor. Bu pin ne allah aşkına anlamadım gitti. Google amcaya sordum orada yeterli bilgi yok ing yok o yüzden ing sayfalardanda bi bok anlamadım bilen varsa bi yardı metsin ölümüme neden olucak bu modemler artık.
-
Bu sorunu hiç yaşayan ayda bilgisi olan yokmu :S
-
kılavuzu felan yokmu baksana hocam.Admin yaz :/
-
ya herşeyini okudum yok :S adminde yemio 4 haneli bişey aradım taradım yok ya:S
-
Flip the router upside down, on the back (base) of the router you'll find the label for model # and serial #. Below this label there is label for PIN no.
Demiş forumunda yani:Modeminin arkasını çevir model ve serial nosunu görceksin onun altında pin no yazıyor dio bak bakalım bi.
Edit:Öbür elemanda demişki eğer bulamadısan altında setup diskini çalıştır o söyler sana modeminin pinini demiş.
Kaynak: http://forums.linksysbycisco.com/linksys/board/message?board.id=Wireless_Routers&thread.id=115238
-
Modem cd si rocevery atmama sebep oldu :D pek hayırlı bi modem değilmiş. Zaten bu modemlerden yüzüm hiç gülmüyor. Altında 3 satır bişey yazıyor ama pin: gibisinden bişey yok. :S Yardımlarınız için saolun ama saçlarımı beyazlatıcak bu modem sorunları artık
-
qra51 bunu yazdı:
-----------------------------
Modem cd si rocevery atmama sebep oldu :D pek hayırlı bi modem değilmiş. Zaten bu modemlerden yüzüm hiç gülmüyor. Altında 3 satır bişey yazıyor ama pin: gibisinden bişey yok. :S Yardımlarınız için saolun ama saçlarımı beyazlatıcak bu modem sorunları artık
-----------------------------
wirelessi nasıl kurdun,PIN i farklı şekilde kurarsan girmen gerekiyormuş.pin kodunuda kurarken sayfanın altında verdiğini söylüyor.modelini bilmediğim için başka bi modelden baktım oda aynıdır. -
Reset dugmesinden modemini default ayarlara getir.Sonra tekrar ayarlarini yap.Mumkunse ilk ayarlari yaparken wireless disable modda olsun.Sonra wireless ayarlarini elle yaparsin.Guvenlik protokolu , guvenlik icin key falan elle girersin.Urunun icindeki sihirbaz araciligiyla kurma , manuel olarak ayarlari kendin yap.
-
4 hane = 10.000 olasılık.
Brute force çek?