Modem Yardım ! Airties 54440 Mı? Yoksa Tp-Link W8960N Mi? Almalıyım.
-
Arkadaşlar forumlarda çok araştırdım 2 model arasında karar kıldım. Bana yardım ederseniz sevinirim.
İki model arasından hangisini seçmeliyim lütfen yardım.
1. Airties 5440
Fiyatı : 161 TL
Özellikleri : Çift Antenli +802.11n (draft2) + 300Mpbs + 2dbi X 2 + 4port + Firewall + Türkçe menü+ USB + Router + Splitter + Anten Değişmiyor.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=3009801&Productid=bd100546
2. Tp-Link W8960N
Fiyatı : 105 TL
Özellikleri : Çift Antenli +802.11n + 300Mpbs + 3dbi X 2 + 4port + Firewall + İng menü+ USB + Router + Splitter + Değiştirilebilir Anten
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=3009801&Productid=bd999292 -
airties daha iyi bnde 210 modeli var üretimden kalktı yıllardır kullanıorum problem yok arayüzü türkçe hem sorun yaşamazsın
-
hocam şu tp-link lere hayran kaldım resmen , uyduruk bir dizaynı var ve uyduruk bi marka izlenimi veriyor ama odamda airties'ın air serisi 200 küsür liralık modem duruyor ve salon dan sinyal alamıyorken ki biz 3. kattayız , 7. kat taki tp-link modemin sinyali full ulaşıyor , aynı zamanda linksys den aldığım sinyal e göre bile daha kaliteli bu tp-link ten alınan sinyal,ben tp-link in üzerine yoğunlaşmanı öneririm şahsen.
-
bende 5450 var çok memnunum yamuk yapmıyor.. tplinkler de fena değil.. hangini alsan diğerini almadım diye üzülme
-
wireless cekim sorunu yaşamak istemiyorum
-
Tp-Link W8960N al.
-
Airties da calisan birisi olarak Air 5450 / 2 çıkacak ocak sonunda bekle derim :) işlemcisi ve ramı daha yuksek
buradaki karsılasmada ise bizim cihazim donanım ozellıklerı tplink den cok daha iyi :) En basiti usb portundan disk ve yazıcı paylaşımı :
-
yeni çıkacak ürünü beklemek sorun degılde. fiyatta ucuk olacagı kesin.
benim esas istegim çekim gucu. air ties in cekim gücünün tplinkten daha fazla oldugunu söyleyebilrmisin.
tplinkin anten gücü 3dbiX2
airties anten gücü 2dbiX2
-
anten gücüne bakarsak tplink daha iyi görünüyor. ama gerçekten okadar mı bakalım. burada işi şansa bırakıp tplinki alıp denemek kalıyor sana hacı.
-
kafayı yememek için iyice arastırmak istiyorum ya.