folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Modemde Adsl İnternet İşigi Yanmıyor

Modemde Adsl İnternet İşigi Yanmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

internet calısıyordu gun itibari ile modemde adls ve internet ısıgı yanmıyor ınternete baglanamıyorum ttnet müşteri hızmetlerını aradım habıre arıza kaydı olusturuyorlar a.q dönen yok eden yok aşşa sıgınaga ındım acaba ordan yapabılırmıyım dıye birsürü kablo var ıcınden cıkılmaz oranın müritler bı akıl verın sıkecem boyle işi gece gece cileden cıkardı a.q bebelerı ıyıce benı

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynı sorundan dolayı benim yaklasık 1 haftadır internetim yok ve toplamda 21 gündür internetsizim.

dün geceden beri yan dairenin modeminden giriyorum internete.

telekomdan gelen adamlar da, elektrikci de cözemedi bizim sorunu.

sanırım bu gece 6. kez arıza kaydı bıraktım.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Modeme hizmet gelmediği anlamına geliyor. Bunun iki sebebi olabilir ya kabloda sorun vardır sinyal yoktur ya da servis sağlayıcıdan adsl hizmeti devredışıdır.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

aynı sorundan dolayı benim yaklasık 1 haftadır internetim yok ve toplamda 21 gündür internetsizim.

dün geceden beri yan dairenin modeminden giriyorum internete.

telekomdan gelen adamlar da, elektrikci de cözemedi bizim sorunu.

sanırım bu gece 6. kez arıza kaydı bıraktım.

hacı benımkınden bırsey yoktu gırıyordum cayır cayır .. bugun yan komsunun ınternetı gelmıs muhtemelen onunkını yaparken ıbneler benımkını bozdular delırcem yaa aradım 3 kere arıza kaydı bırakdım donus yapan yok bı bok yapan yok .. Allahdan komsununınternet sıfresını aldım kullanıyorum nasıl cozucez bu sorunu santraldan kaynaklı bır sorun dıyor ttnet 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Modeme hizmet gelmediği anlamına geliyor. Bunun iki sebebi olabilir ya kabloda sorun vardır sinyal yoktur ya da servis sağlayıcıdan adsl hizmeti devredışıdır.

Afyon Santralın telefon numarasını ogrenme durumum yokmu hocam 444 0 375 den bıryere ulasamıcaz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı

Afyon Santralın telefon numarasını ogrenme durumum yokmu hocam 444 0 375 den bıryere ulasamıcaz

dur bi soluklan. bi su iç gel. hacı adamlar 24 saat çalışmıyor. mesaieri bittiği için şuan ilgilenen yok. yarın gelirler acele etme.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı

dur bi soluklan. bi su iç gel. hacı adamlar 24 saat çalışmıyor. mesaieri bittiği için şuan ilgilenen yok. yarın gelirler acele etme.

Gece calısan ekipleri var ya olmasa neyse . 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Gece çalışan ekipler adsl arızasına bakmaz hocam. Dsl ışığı yanıp sönüyor mu yoksa hiç mi yanmıyor? Ev telefonun çalışıyor mu?

En başta ev içerisindeki kabloları kontrol et. Senin modemi komşuda, komşunun modemi sizin evde test edersen sorun hatta mı yoksa modemdemi anlaşılır. Telekomdan geldiklerinde hem evdeki hattı hemde kutudaki hattı kontrol ettir.

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

1haftadır aynı sorun bendede vardı hergün çağrı merkezini arıyodum fln dün gittim telekom müdürlüğüne teknik destekteki adamla konustum fln akşama geldi internet. çağrı merkeziyle ugrasmayın bi sik yaptıkları yok direk telekoma gidin. santralle ilgili bi sıkıntı oluyormuş fln telekoma gidip söylediğinizde hallediyolar direk

imza
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Git çağrı merkezini ara arıza kaydı oluşturcam de o zaman anlıolar eni başka bir hatta bağlatıolar onlar kaydınızı yapıyor 2 saat sora internet geliyor.

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müşteri hizmetleri hikaye a.q direk turk telekoma gıttım 2 saat sonra sorun cözüldü yavsak bunlar.

Toplam Hit: 1238 Toplam Mesaj: 11