Modemde Adsl İnternet İşigi Yanmıyor
-
internet calısıyordu gun itibari ile modemde adls ve internet ısıgı yanmıyor ınternete baglanamıyorum ttnet müşteri hızmetlerını aradım habıre arıza kaydı olusturuyorlar a.q dönen yok eden yok aşşa sıgınaga ındım acaba ordan yapabılırmıyım dıye birsürü kablo var ıcınden cıkılmaz oranın müritler bı akıl verın sıkecem boyle işi gece gece cileden cıkardı a.q bebelerı ıyıce benı
-
aynı sorundan dolayı benim yaklasık 1 haftadır internetim yok ve toplamda 21 gündür internetsizim.
dün geceden beri yan dairenin modeminden giriyorum internete.
telekomdan gelen adamlar da, elektrikci de cözemedi bizim sorunu.
sanırım bu gece 6. kez arıza kaydı bıraktım.
-
Modeme hizmet gelmediği anlamına geliyor. Bunun iki sebebi olabilir ya kabloda sorun vardır sinyal yoktur ya da servis sağlayıcıdan adsl hizmeti devredışıdır.
-
Andrei bunu yazdı
aynı sorundan dolayı benim yaklasık 1 haftadır internetim yok ve toplamda 21 gündür internetsizim.
dün geceden beri yan dairenin modeminden giriyorum internete.
telekomdan gelen adamlar da, elektrikci de cözemedi bizim sorunu.
sanırım bu gece 6. kez arıza kaydı bıraktım.
hacı benımkınden bırsey yoktu gırıyordum cayır cayır .. bugun yan komsunun ınternetı gelmıs muhtemelen onunkını yaparken ıbneler benımkını bozdular delırcem yaa aradım 3 kere arıza kaydı bırakdım donus yapan yok bı bok yapan yok .. Allahdan komsununınternet sıfresını aldım kullanıyorum nasıl cozucez bu sorunu santraldan kaynaklı bır sorun dıyor ttnet
-
whoobay bunu yazdı
Modeme hizmet gelmediği anlamına geliyor. Bunun iki sebebi olabilir ya kabloda sorun vardır sinyal yoktur ya da servis sağlayıcıdan adsl hizmeti devredışıdır.
Afyon Santralın telefon numarasını ogrenme durumum yokmu hocam 444 0 375 den bıryere ulasamıcaz
-
h2run bunu yazdıwhoobay bunu yazdı
Afyon Santralın telefon numarasını ogrenme durumum yokmu hocam 444 0 375 den bıryere ulasamıcaz
dur bi soluklan. bi su iç gel. hacı adamlar 24 saat çalışmıyor. mesaieri bittiği için şuan ilgilenen yok. yarın gelirler acele etme.
-
crimeangel bunu yazdıh2run bunu yazdıwhoobay bunu yazdı
dur bi soluklan. bi su iç gel. hacı adamlar 24 saat çalışmıyor. mesaieri bittiği için şuan ilgilenen yok. yarın gelirler acele etme.
Gece calısan ekipleri var ya olmasa neyse .
-
Gece çalışan ekipler adsl arızasına bakmaz hocam. Dsl ışığı yanıp sönüyor mu yoksa hiç mi yanmıyor? Ev telefonun çalışıyor mu?
En başta ev içerisindeki kabloları kontrol et. Senin modemi komşuda, komşunun modemi sizin evde test edersen sorun hatta mı yoksa modemdemi anlaşılır. Telekomdan geldiklerinde hem evdeki hattı hemde kutudaki hattı kontrol ettir.
-
1haftadır aynı sorun bendede vardı hergün çağrı merkezini arıyodum fln dün gittim telekom müdürlüğüne teknik destekteki adamla konustum fln akşama geldi internet. çağrı merkeziyle ugrasmayın bi sik yaptıkları yok direk telekoma gidin. santralle ilgili bi sıkıntı oluyormuş fln telekoma gidip söylediğinizde hallediyolar direk
-
Git çağrı merkezini ara arıza kaydı oluşturcam de o zaman anlıolar eni başka bir hatta bağlatıolar onlar kaydınızı yapıyor 2 saat sora internet geliyor.
-
Müşteri hizmetleri hikaye a.q direk turk telekoma gıttım 2 saat sonra sorun cözüldü yavsak bunlar.