Modemde Sorun | Internet Surekli Kopuyor..
-
pikatel rta 1320 adsl uyumlu telekomdan gelen ethernet girisli bir modemim war bu modemi yeni takmaya basladim ama sorun var her 1 saat 1.30 saat sonra otomaik internet gidio tabi ki resledikden sonra geliyor sorun nerde olabilir beyler?
-
modemden hoca.. o modemler boqtan.. daha önce bizde kullanıyoduk :) bilirim.. zyxel, airties, usrobitcs güzeldir
-
bendede vardı geçen yıl kullanmaya çalışıyodum çok sinir bozucu bi durum airtes aldım şimdi 1 kez sorun çıkarmadı daha..parana kıy kaldır at derim -çok mu acımasızım :|
-
modemi krırıp atmana gerek yok. aynı sorun bende de vardı büyük ihtimal virüsdendir. vürüsleri Kaspersky - antivürüs ile tarat çıkan vürüsleri sil ve modemi yeniden tanıt, benim ki o şekilde halloldu.
-
Bende de Pikatel Combo max var. İlk başlarda huysuzluk çıkarıyodu aynı senin anlattığın gibi fakat sonra kendiliğinden düzeldi. Nazar değmesin :l
-
aynı sorun bende de var 2-3 saatte bir kesiliyo eskiden yoktu ama bu aralar çok oluyo
-
bendede oluyor
ama söle bi sorun war ne zaman aylık kota 40 gb'ı gecse internette kopmalar başlıyor 4440375 i ariyorum internetim sürekli kopuyor diyorum
devamında direk ekliyorum
modemin fisini cikarttim 15-20 saniye bekledim taktim kabloları kontrol ettim dns ayarlarımı kontrol ettim
başlat>>calıstır>>cmd>>ipconfig /flushdns yaptım vs
evet benim burdada internetiniz offline gozukuyor hemen düzeltiyorum dior
1,5 2 gun sorunsuz takılıyorum sonra gene aynı muhabbet
eskisehir dataservisin numarasini verdi hatta en sonunda bidahaki burayı sefere ara dedi :D
sende download meraklısı isen ttnet isbasindadir :D
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
pikatel rta 1320 adsl uyumlu telekomdan gelen ethernet girisli bir modemim war bu modemi yeni takmaya basladim ama sorun var her 1 saat 1.30 saat sonra otomaik internet gidio tabi ki resledikden sonra geliyor sorun nerde olabilir beyler?
-----------------------------
hocam pikatelin rta 1320 modemi yok, sakın datron1320 olmasın rengi siyahmı modemin :) eğer datronsa datronların bi sürümü komple sorunlu geldi onlardan olabilir, sen hattan ya da modemden olup olmadıgı anlamak için başka arkadaşının modemini tak onda da aynı sorun warsa yaz buraya yardımcı olurum ben sana.. -
pc senın modem Pikatel Combo max datron modeminle karıstırmıs olmayasın :D sorununu ben de cozemedim kac gundur arastiriyorum bulamadim..