folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Modemde Sorun | Internet Surekli Kopuyor..

Modemde Sorun | Internet Surekli Kopuyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    pikatel rta 1320 adsl uyumlu telekomdan gelen ethernet girisli bir modemim war  bu modemi yeni takmaya basladim ama sorun var her 1 saat 1.30 saat sonra otomaik internet gidio tabi ki resledikden sonra geliyor sorun nerde olabilir beyler?

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    modemden hoca.. o modemler boqtan.. daha önce bizde kullanıyoduk :) bilirim.. zyxel, airties, usrobitcs güzeldir

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    bendede vardı geçen yıl kullanmaya çalışıyodum çok sinir bozucu bi durum airtes aldım şimdi 1 kez sorun çıkarmadı daha..parana kıy kaldır at derim -çok mu acımasızım :|

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek
    modemi krırıp atmana gerek yok. aynı sorun bende de vardı büyük ihtimal virüsdendir. vürüsleri Kaspersky - antivürüs  ile tarat çıkan vürüsleri sil ve modemi yeniden tanıt, benim ki o şekilde halloldu. 

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    Bende de Pikatel Combo max var. İlk başlarda huysuzluk çıkarıyodu aynı senin anlattığın gibi fakat sonra kendiliğinden düzeldi. Nazar değmesin :l

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aynı sorun bende de var 2-3 saatte bir kesiliyo eskiden yoktu ama bu aralar çok oluyo

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

bendede oluyor

ama söle bi sorun war ne zaman aylık kota 40 gb'ı gecse internette kopmalar başlıyor 4440375 i ariyorum internetim sürekli kopuyor diyorum

devamında direk ekliyorum 

modemin fisini cikarttim 15-20 saniye bekledim taktim kabloları kontrol ettim dns ayarlarımı kontrol ettim 

başlat>>calıstır>>cmd>>ipconfig /flushdns yaptım vs 

evet benim burdada internetiniz offline gozukuyor hemen düzeltiyorum dior 

1,5 2 gun sorunsuz takılıyorum sonra gene aynı muhabbet

eskisehir dataservisin numarasini verdi hatta en sonunda bidahaki burayı sefere ara dedi :D

sende download meraklısı isen ttnet isbasindadir :D

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:
    -----------------------------
    pikatel rta 1320 adsl uyumlu telekomdan gelen ethernet girisli bir modemim war  bu modemi yeni takmaya basladim ama sorun var her 1 saat 1.30 saat sonra otomaik internet gidio tabi ki resledikden sonra geliyor sorun nerde olabilir beyler?
    -----------------------------

hocam pikatelin rta 1320 modemi yok, sakın datron1320 olmasın rengi siyahmı modemin :) eğer datronsa datronların bi sürümü komple sorunlu geldi onlardan olabilir, sen hattan ya da modemden olup olmadıgı anlamak için başka arkadaşının modemini tak onda da aynı sorun warsa yaz buraya yardımcı olurum ben sana..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    pc senın modem Pikatel Combo max datron modeminle karıstırmıs olmayasın :D sorununu ben de cozemedim kac gundur arastiriyorum bulamadim..

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
Toplam Hit: 1182 Toplam Mesaj: 9