Modemdeki Görünen İnternet Hızı ?
-
merhabalar
8 mb 15 gb kotalı internet kullanıyoruz.
kotayı epey önce aştık. şuan 20 civarı.
kotayı aşmadan önce modemdeki adsl hızı 799/2045 görünüyor.
şuan kotayı aştığımız için hızın düştüğünü anlayabiliyorum.
ancak bu hız düşümü modeme yansır mı yansımaz mı ?
yansımazsa bu hız düşümünün gerçekleştiğini nerden anlayabilirim ?
ve 8 mb internet hızı vaad edilmesine rağmen neden benim modemimde 2045 gibi saçma sapan bi hız görüntüleniyo.
bu santrale uzaklıkla veya yakınlıkla alakalı mıdır ?
santral denen zamazingo şu sokaklardaki beyaz bel boyundaki kutularsa 150 metre yakınımızda bir tane var.
bunun nedenleri nelerdir bu işlerden anlayanlar varsa biraz anlatabilir mi ?
-
Hocam Net Limitsiz paket kullanıyorsun,Net Limitsiz paketlerinde kota aşımından sonra internet hızı 512 kb/s kadar düşüyor.Nereden biliyorsun dersen daha önce ttnet'e çalışan bir şirkette iletişim danışmanlığı yapmıştım..
-
onu biliyorum hoca merak ettiğim o değil. merak ettiğim 8 mbit diye vaad edilen kotanın neden modemimde 2045 olarak göründüğü.
-
Hocam kesinlikle 8 mb hızla bağlanacaksın diye bir şey vaad etmiyor ttnet,8mb'e kadar diyor..Detaylı bilgi veren olacaktır..
-
8 mb'e KADAR :)
Netlimitsizlerin hepsi öyle abicim en iyisi sen net limitsiz olmayan pakatleri al
-
valla ben alıştım artık şuanda 5900 gösteriyor benim hızımı 4 ay oldu bu pakete geçeli daha hiç 8mbit göremedim.
adamlar baştan söyledi 8mbit e kadar diye bende şuanda takmıyorum fazla ben bu pakete geçerken bana 15gb aşında 512 ye düşcek demişti ama 6mbitte kaldı mutluyum ben böyle:D
-
8 mb göstermiyosa senin netin netlimitsiz değil şuan, başka bi porta vermişler santralde. Ayrıca 8 mb göstermeyenler kotayı aşınca 512ye düşmüyo diye biliyorum.