Modemden 80 Ci Portu Yonlendirmek ?
-
İp adresim resimdeki gibi bu sekilde ayarları yaptım ancak yine dısardan modem ip sine baglandımda kendi arayuzu geliyor ag icindeki bilgisayara yonlendirmiyor sorun nerde
reset attım modem e

-
önce modemin ipsini 90 portuna yönlendirsene bir hocam. 90 dediğimde 80 dışında herhangi kullanılmayan bir port :) öyle bişeydi miydi :s tam aklımda yok uzun zamandır yapmadım.
-
airties modemlerde yönlendirsen dahi kendi pc inden internet ip ni yazıp girmeye çalıştığında modemin arayüzü geliyor ancak uzak bir bilgisayar bağlanmaya çalıştığında yönlendirme çalışıyor. başkasına denettin mi yoksa kendim mi internet ip si ile bağlanmaya çalıştın?
-
bu zamana kadar nedense hic port acamadım ne kadar modem rastlasamda :(
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------airties modemlerde yönlendirsen dahi kendi pc inden internet ip ni yazıp girmeye çalıştığında modemin arayüzü geliyor ancak uzak bir bilgisayar bağlanmaya çalıştığında yönlendirme çalışıyor. başkasına denettin mi yoksa kendim mi internet ip si ile bağlanmaya çalıştın?
-----------------------------no ip aldım domain uzerinden yada sanal bilgisayardan ubuntudan denedim
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------bu zamana kadar nedense hic port acamadım ne kadar modem rastlasamda :(
-----------------------------
dediğim gibi kendin test etmeye çalışıyosan modem arayüzünü görmen normaldir. seneler önce günlerce uğraştığımı bilirim açamıyordum bir türlü. halbuki açılıyormuş ben anlıyamıyomuşum. sen ip ini bi pm le bakalım bana ne gözükücek
-
hocam aynı olay benimde başıma geldi cvbı vermiş arkadaş bende 1 hafta kendimi karalamıştım
şurdan bak :D gizlen.net hidemyass.com anounymouse.org bunlardan birini dene kendi ipini yazarak
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------hocam aynı olay benimde başıma geldi cvbı vermiş arkadaş bende 1 hafta kendimi karalamıştım
şurdan bak :D gizlen.net hidemyass.com anounymouse.org bunlardan birini dene kendi ipini yazarak
-----------------------------gizlen.net gozuktu cosmic bıraktım mesaj oh beaaa :D
sagolun muridler