Modemden İnternet Bağlantısı Kesme
-
kardeşler inca marka bi modem var bi makinadan modeme bağlanıyorum ama bu interneti keseceğimiz yeri bulamadım. önceki modem zoom x6 dı onda mac filtreleme die bi yer vardı ordan yapıodum bunda bulamadım yardımcı olabilirmisiniz :)
-
Kullanıcı ismini şifreni sil bağlantı kesilmiş olur :D
-
system yada status die bi kısım olmalı.oradan atablirsin bnce
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
kardeşler inca marka bi modem var bi makinadan modeme bağlanıyorum ama bu interneti keseceğimiz yeri bulamadım. önceki modem zoom x6 dı onda mac filtreleme die bi yer vardı ordan yapıodum bunda bulamadım yardımcı olabilirmisiniz :)
konuyu biraz daha açarmısın?mac filtrelemede sadece senin belirttin mac ya da macler nete girer, ne yapmak istediğini söle yardımcı olalım..
-
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------sertan_06 bunu yazdı:
konuyu biraz daha açarmısın?mac filtrelemede sadece senin belirttin mac ya da macler nete girer, ne yapmak istediğini söle yardımcı olalım..
-----------------------------kardeş şimdi 20 makinalı bi sistemde makinanın bi tanesinden modemin ip sini girip kullanıcı adı ve şifreyle bağlanıorum. modemin içinde başka bi kullanıcının ip adresini girip internetini kesebileceğim bi yer var mı ?
-
her modem desteklemiyor
menuler arasinda gorebiliyorsan vardir yoksa bosuna ugrasma her modem desteklemiyor, su bilgisayar bagli bu bilgisayar bagli gibisinden