Modemden İnternete Özel İzin Nasıl Alabilirim? Vol 1
-
önceden söylemiştim yurdun karşısında otel vardı wireless şifresini biliyorduk şifreyi bildiğimizi öğrenmişler lavuklar değiştirmeleri yakındır kendime özel izin nasıl elde edebilirm modem arayüzüne erişebiliyorum
-
modem arayüzüne erişiyorsan şfireyide görebilirsin sanırım yada mac yetkisiyle veriyorlarsa mac adresi ekleyebilirsin
-
Yeni Bir SSID oluştur hocam modemden. Wireless Kısmında AP kısmı olur oradan eklersin. Ana wifi ağının şifresini değişseler de oradan kaçak bağlanırsın. Tabii gene de mac adresin listelenir. Mac adresine ban atarlarsa erişemezsin.
-
Nasıl yaparsın bilmiyorum ama fikir vermesi açısından,
Sabit ip tanımlarsın modeme, şifre değiştiğinde interneti olan biryerden sabit ip adresine giriş yaparak tekrar modem arayüzüne erişirsin. Modem arayüzünden kablosuz > şifre bölümüne gelip *** leri gösteren eklenti var firefoxda onu kullanıp şifreyi öğrenebilirsin.
Alternatif 1: Şifre değiştiğinde yurt içinden aranızda para toplayıp, otele müşteri olarak girip şifreyi alırsın.
Alternatif 2: Otelden çıkan müşteriden şifreyi rica edersin.
DE5TROY3R tarafından 25/Şub/14 21:26 tarihinde düzenlenmiştir -
marka modeline göre araştır modeme wps pin ata
kendin ata ama standart olmasın
-
Ayazz bunu yazdı
Yeni Bir SSID oluştur hocam modemden. Wireless Kısmında AP kısmı olur oradan eklersin. Ana wifi ağının şifresini değişseler de oradan kaçak bağlanırsın. Tabii gene de mac adresin listelenir. Mac adresine ban atarlarsa erişemezsin.
hocam peki şu mac filtrelemede sadece listedeki mac adreslerini kabul et desek ?
-
akmarky bunu yazdıAyazz bunu yazdı
hocam peki şu mac filtrelemede sadece listedeki mac adreslerini kabul et desek ?
O zaman da otele bir müşteri geldiğinde ve wi-fi a bağlanmak istediğinde bağlanamaz ve dolayısıyla modem ayarlarını kurcalayıp hangi mac adresi otel içinden değil diye bakıp ona ban atıp filtreyi kaldırabilirler. Ya da direk modemi de sıfırlayabilirler. Her iki şekilde de modem arayüzüyle bağlantın kesilebilir.
-
modem değilde ap vardır orada modem yerine ona ulaşın siz onda bakın wps ayar yeri varmı diye
-
İşim gücüm yoktu adım adım ss aldım ekliyorum.

-
bende buna kafa yoruyodum modemin üzerinde ince ayarlar yapabilmen için firmware Deişmen gerek
bunun için çinlilerin yazdigi özel firmware ler var parayla satıyolar ama bir çok özelik kazandiriyoo modeme
bununla bir ayar çekiyolar modeme aircrack programından bir komut gonderiyosun direk şifreyi sana geri döndürüyo
crackını felan bulsak super olur
http://www.dd-wrt.com/site/index
ustura tarafından 25/Şub/14 22:44 tarihinde düzenlenmiştir