folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Modemden İnternete Özel İzin Nasıl Alabilirim? Vol 1

Modemden İnternete Özel İzin Nasıl Alabilirim? Vol 1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

önceden söylemiştim yurdun karşısında otel vardı wireless şifresini biliyorduk şifreyi bildiğimizi öğrenmişler lavuklar değiştirmeleri yakındır kendime özel izin nasıl elde edebilirm modem arayüzüne erişebiliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

modem arayüzüne erişiyorsan şfireyide görebilirsin sanırım yada mac yetkisiyle veriyorlarsa  mac adresi ekleyebilirsin  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Yeni Bir SSID oluştur hocam modemden. Wireless Kısmında AP kısmı olur oradan eklersin. Ana wifi ağının şifresini değişseler de oradan kaçak bağlanırsın. Tabii gene de mac adresin listelenir. Mac adresine ban atarlarsa erişemezsin.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Nasıl yaparsın bilmiyorum ama fikir vermesi açısından,

Sabit ip tanımlarsın modeme, şifre değiştiğinde interneti olan biryerden sabit ip adresine giriş yaparak tekrar modem arayüzüne erişirsin. Modem arayüzünden kablosuz > şifre bölümüne gelip *** leri gösteren eklenti var firefoxda onu kullanıp şifreyi öğrenebilirsin.

Alternatif 1: Şifre değiştiğinde yurt içinden aranızda para toplayıp, otele müşteri olarak girip şifreyi alırsın.

Alternatif 2: Otelden çıkan müşteriden şifreyi rica edersin.

DE5TROY3R tarafından 25/Şub/14 21:26 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

marka modeline göre araştır modeme wps pin ata

kendin ata ama standart olmasın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Yeni Bir SSID oluştur hocam modemden. Wireless Kısmında AP kısmı olur oradan eklersin. Ana wifi ağının şifresini değişseler de oradan kaçak bağlanırsın. Tabii gene de mac adresin listelenir. Mac adresine ban atarlarsa erişemezsin.

hocam peki şu mac filtrelemede sadece listedeki mac adreslerini kabul et desek ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    akmarky bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı

hocam peki şu mac filtrelemede sadece listedeki mac adreslerini kabul et desek ?

O zaman da otele bir müşteri geldiğinde ve wi-fi a bağlanmak istediğinde bağlanamaz ve dolayısıyla modem ayarlarını kurcalayıp hangi mac adresi otel içinden değil diye bakıp ona ban atıp filtreyi kaldırabilirler. Ya da direk modemi de sıfırlayabilirler. Her iki şekilde de modem arayüzüyle bağlantın kesilebilir.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

modem değilde ap vardır orada modem yerine ona ulaşın siz onda bakın wps ayar yeri varmı diye

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

İşim gücüm yoktu adım adım ss aldım ekliyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende buna kafa yoruyodum   modemin üzerinde ince ayarlar yapabilmen için  firmware Deişmen  gerek

bunun için çinlilerin yazdigi özel  firmware ler var parayla satıyolar ama bir çok özelik kazandiriyoo modeme 

bununla bir ayar çekiyolar modeme aircrack programından bir komut gonderiyosun direk şifreyi sana geri döndürüyo

crackını felan bulsak super olur

http://www.dd-wrt.com/site/index

ustura tarafından 25/Şub/14 22:44 tarihinde düzenlenmiştir

itsin oglum sen adam degilsin
Toplam Hit: 967 Toplam Mesaj: 10