folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Modemden Swicle Kablolu Net Kullanma Sorunu | Yardım

Modemden Swicle Kablolu Net Kullanma Sorunu | Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swinlarg
    swinlarg's avatar
    Erkek
    arkadaslar elimde pıcatel airmax-101 marka bi wireless baglantılı modem var swicle kablolu baglantı yapmaya calısıyorum modemin cd sini bulamadım internetten indirdim gereken setup vs. seyleri
    modemdeki eternet kablosunu swice takılıyorum sonra bi eternet kablosu daha swice takıp onuda bilgisayara takıyorum fakat sorun şuki kablolu baglantı yok
    wirelessden ise rahatlıkla baglanabiliyorum acaba sorun nedir dusuncelerinizi alabilirmiyim

siyah beyaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

düşünecek bişey yok

yerl ağ kartın sağlamsa sürücüleri de yüklüyse,modemden gelen kabloyu bilgisayarına bağlayınca

Yerel ağ kablosunu biri bağladı diye uyarması gerekiyor

bu uyarı çıkmıyorsa.kablo sorunludur

uyarı çıkıyorda sen bağlanamıyorsan ya ip adresini bilmiyorsun yada ne yapmak istediğini bilmiyorsundur.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

bağlantıları koprüle ya ag baglantılarından baglantıları koprüle diceksin sebep ordn deılse

modem arayuzunden ethernet girislerini etkin hale getirmelisin

mademki türksün systeme göster ürksün
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    o beyaz onkapağı mavi uzerınde 4 adet ışık olan modemden bahsediyorsan at çöpe  hiç uğraşma

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swinlarg
    swinlarg's avatar
    Erkek
    sorun çözüldü arkadaslar tesekkür ederim

siyah beyaz
Toplam Hit: 753 Toplam Mesaj: 5