Modemden Wireless İle Bağlanan Pc Ye Limit Koymak
-
Müritler iyi geceler. benim peder inanamıyacaksınız ama 3 günde 100 gb in laptopla a.koydu. ve 20 mb olan internetim 1 mb e düştü. şimdi merak ettiğmi bu superonline in verdiği tılgın modemlerden wireless ile bağlanan pc ye sınır koyabiliyor muyuz mesela 5 mb cekebilsin gibisinden. Sorunumu cozene ayın 5 inde yemek ısmarlama sözüm olsun
-
QoS
-
yanlış anlamada 3 günde 100 Gb lik ne yapmış senin peder ?
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
yanlış anlamada 3 günde 100 Gb lik ne yapmış senin peder ?
-----------------------------milf mature ne varsa
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------
QoS
-----------------------------hocam bu qos olayı güvenli şifre değiştirme olayı değil miydi ben mi yanlıs biliyorum -
Olabilitesi yüksek. Ben sunucumu taşırken 1 günde 50 gb dosya download ediyordum.
-
uppi yok mu bilen
-
------------------------
-
NetLimiter 3 Release Notes | Change Log | Feature and comparison table | EULA Version: 3.0.0.11 OS: Windows2000 and later including Windows 7 Pro, Lite, Mon: Download 32 bit | Download 64 bit Netlimiter dertlere deva bir program. İnternet trafiğiniz tamamen kontrolünüz altında: programların ne kadar download ve upload edebileceğini, scheduler özelliği ile programlayıp belirli saatlere özel limit koyma özelliğini, günlük-haftalık-aylık-yıllık bazda download/upload miktarlarınız, bilgisayarınızda çalışan uygulamaların hangilerinin veri gönderimi yaptığını görebilmeniz gibi eşsiz özellikleriyle her bilgisayarda olması gereken bir program.
P2P programlarında upload miktarını kısma özelliğine sahip olduğu için P2P programlarının sonunu getirdiği de Netlimiter için söylenmektedir