folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Modemden Youtube.Com Engelleme(İstek)

Modemden Youtube.Com Engelleme(İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek

3 yaşındaki kızım sürekli youtube bağımlısı oldu, takip etmekte çok zor oluyor. değişik değişik şeyler öğreniyor oyun oynarken bile evet arkadaşlar kanalıma abone olmayı unutmayın diyor. bir şekilde youtubeyi engellemem lazım modem yapıp mobilden vs gişremesin istiyorum. bi ara vardı sanki ama bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

hocam her modemde desteklemiyor. modemin destekliyorsa direk ordan IP/domain black list at erişemez.

Alternatif ise, evinde statik IP var ise opendns tanımla cihazlara. opendns üzerinden hesap oluştur kendi IP adresine. orada da aynı şekilde IP/domain black list işlemleri yapılıyor.

mobil internet için ise operatörlerin böyle bir desteği var mıydı hatırlamıyorum çağrı merkezlerine bir sor derim.

imza.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek

hocam sabit IP yok modem türktelekom td-W997 tp link arayüze girip bakacam şimdi. sorum şu www.youtube.com u yazarsam engellemiş olur mu yoksa alt domainleride yazmak mı gerekiyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

icerik filtrelemee ozelligi olan modem olmasi lazim zyxelde var 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek

hocam modem arayüzünde ebevyn kontrolü diye bi sekme var orda 'Ebeveyn Kontrolü çocukların/misafirlerin belirlenen zaman aralıklarında internetteki aktivitelerini veya belirlenen web sitelerine erişimlerini kontrol etmek için kullanılır.' yazıyor. url girin kısmına youtube.com yazdım kaydettim yeniden başlattım ama engellemedi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

vay be hocam biz kücükken doktorculuk poliscilik oynuyorduk. şimdi cocuklar youtubercilik oynuyor.3yasında yegenimde var, bi tane garip kız cocugu video attıyo ne izliyor diye bi bakayım dedim  , bende daldım izlemeye başladım.Tom ve Jerry açtım begenmedi kücük bey.

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı

vay be hocam biz kücükken doktorculuk poliscilik oynuyorduk. şimdi cocuklar youtubercilik oynuyor.3yasında yegenimde var, bi tane garip kız cocugu video attıyo ne izliyor diye bi bakayım dedim  , bende daldım izlemeye başladım.Tom ve Jerry açtım begenmedi kücük bey.

hocam valla öyle ya şimdiki çocuklar çok farklı. güzelim çizgi filmleri izlemiyorlar garip şeyler izlemekten zevk alıyorlar. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

modemden engelleme özelliği yoksa hosts dosyana youtube.com ve www.youtube.com için 127.0.0.1 ekleyebilirsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Benim oğlan da aynı şekilde. Kontrolün iyi olsun, abartmadan izletin. Sen izletmesen, başka birinde görüp tantana yapacak. En azından sen vermiş ol, zorla aldım olmasın, şımarık büyür. 

Errare Humanum Est
Toplam Hit: 1582 Toplam Mesaj: 9
youtube engelleme