Modeme Bir Türlü Giremiyorum
-
Arkadaşlar elimde ttnetin dandik modemlerinden olan pikatel airmax modemim ve bundan iki tane var biri alt katta diğeri üst katta neyse alt kattaki modeme her türlü içine girebiliyorum yani 192.168.1.1 yazıp şifre felan girdikten sonra açılıyor ama üst kattaki modem açılmıyor bi kaç gündür açılmıyordu ben de reset atarsam düzelir diye düşündüm parmak attım arkasından modem resetlendi ama bu sefer yine açılmıyor açılmadıı için de adsl hesabını yazamıyorum içine bu yüzden de internet yok napcam bilmiyorum denediklerim yazıyorum
*DNS'li DNS'siz denedim girmiyor
*Statik ip verdim yok yine girmiyor
*Dinamik ip verdim yine girmiyor
*3 ayrı bilgisayardan 3 ayrı işletim sistemiyle (xp vista 7) denedim girmiyor
Bu gece bu işi halletmem lazım yoksa bittim ben :|
-
kablosuzmu girmeye çalışıosun
-
her türlü kablolu kablosuz :|
-
hocam oturum açarken pc"de en yetkili hangisiyse onunla gir.
guest hesabı yada kısıtlı hesapla bunları yapamazsın... eğer bu şekilde açılmazsa alltaki modemi üste al o pcde dene.. o da mı olmadı. modem çöpe :)
dipnot: cdyi takıp öyle dene birde kurmayı
-
arkadaşlar şimdi modeme girdiğim an bana update sowftware diyor yani belli ki çöktü bu bana acilen firmwaresi lazım napcam :|
-
arkadaşlar çözüm gayet basitmiş şimdi öncelikle tüm kablolarını çıkarıp modeme parmak atıyoruz ama 2-3 dakka parmak üzerinde kalacak sonra elektrk takıp öylece basılı tutuyoruz daha sonra sadece kırmızı ışık yanacak böylelikle modeme girdiğinizde sizden firmware dosyası isteycek sizde bunu bu adresten indirerek yükleyin oldu bitti :)
-
abi modemle bi ilişkiye girmediğin kaldı
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------
abi modemle bi ilişkiye girmediğin kaldı
-----------------------------zaten az kalmıştı ona :|